Zoeken
Mediware ECG Elektrodes Textiel, 30 stuks
Artikel nr: 610304-310
Merk: MediWare

Mediware ECG Elektrodes Textiel, 30 stuks

€ 7,50 € 6,20
Mediware ECG Elektrodes Textiel, 30 stuks
Mediware ECG Elektrodes Textiel, 30 stuks
€ 7,50 € 6,20
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 610304-310
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mediware Textile Elektrodes met Solid Gel, speciaal ontworpen voor gevoelige huid en langdurig gebruik, kenmerken zich door een rode kleurcode en zijn uitgerust met een snap connector. Deze verpakking bevat 30 elektrodes, ideaal voor elektrocardiografische procedures die zowel comfort als precisie vereisen. Het textielmateriaal zorgt voor ademend vermogen en minimaliseert huidirritatie, waardoor ze perfect zijn voor patiënten die langere tijd monitoring nodig hebben.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 0310
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Mediware Textile Elektrodes bieden een innovatieve oplossing voor ECG-monitoring, vooral voor patiënten met een gevoelige huid of die langdurige elektrocardiografie metingen ondergaan. De combinatie van solid gel en een zacht, ademend textielmateriaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en betrouwbare signaaloverdracht. De rode kleurcode en de handige snap connector vergemakkelijken een snelle en efficiënte voorbereiding voor de procedure.

Belangrijke Voordelen en Eigenschappen

  • Comfort voor Gevoelige Huid: Specifiek ontworpen voor patiënten met een gevoelige huid, helpt het textielmateriaal huidirritatie te minimaliseren.
  • Ideaal voor Langdurig Gebruik: Het ademende textiel en de solid gel samenstelling maken deze elektrodes geschikt voor langdurige ECG-monitoring.
  • Efficiënte Signaaloverdracht: De solid gel zorgt voor een uitstekende geleiding en consistente ECG-resultaten.
  • Makkelijke Identificatie: De rode kleurcode maakt het eenvoudig om deze elektrodes snel te onderscheiden en te organiseren.
  • Snelle en Veilige Aansluiting: Dankzij de snap connector kunnen deze elektrodes gemakkelijk en veilig worden aangesloten op de ECG-apparatuur.
  • Hygiënisch en Steriel: Verpakt in zakken van 30 stuks voor eenmalig gebruik, bevorderen ze een steriele werkomgeving en voorkomen ze kruisbesmetting.

Technische Specificaties

De Mediware Textile Elektrodes zijn vervaardigd uit een hoogwaardig textielmateriaal dat ademend is en comfort biedt, zelfs bij langdurige toepassing. De solid gel binnen deze elektrodes garandeert een betrouwbare geleiding en een stabiele signaaloverdracht voor nauwkeurige metingen. De rode kleurcodering en universele snap connector zorgen voor compatibiliteit met de meeste ECG-machines.

Toepassingen

Deze elektrodes zijn ideaal voor gebruik in ziekenhuizen, klinieken, en andere medische faciliteiten waar langdurige of herhaalde ECG-monitoring nodig is. Ze zijn bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid, die speciale zorg vereisen om huidirritatie te voorkomen.

Recent bekeken