Zoeken
Mediware ECG Elektrodes, 30 stuks
Artikel nr: 610304-306
Merk: MediWare

Mediware ECG Elektrodes, 30 stuks

€ 7,20 € 5,95
Mediware ECG Elektrodes, 30 stuks
Mediware ECG Elektrodes, 30 stuks
€ 7,20 € 5,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 610304-306
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mediware ECG Elektrodes, voorzien van liquid gel en een mintkleurige codering, worden geleverd in verpakkingen van 30 stuks. Deze elektrodes beschikken over een snap connector voor eenvoudige aansluiting en zijn ontworpen voor gebruik in elektrocardiografische metingen. Door de combinatie van een foam achterzijde en hoogwaardige liquid gel, garanderen ze uitstekend huidcontact en betrouwbare resultaten, terwijl ze tegelijkertijd comfort bieden aan de patiënt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 0306
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Mediware ECG Elektrodes met mint kleurige codering bieden een optimale oplossing voor betrouwbare elektrocardiografie registraties. De elektrodes zijn specifiek ontworpen om een consistente en storingsvrije signaaloverdracht te waarborgen. Dankzij de innovatieve combinatie van foam materiaal en liquid gel, zijn deze elektrodes uitermate geschikt voor diverse ECG-toepassingen, variërend van routineonderzoeken tot langdurige monitoring.

Voordelen en Eigenschappen

  • Uitstekend Huidcontact: De liquid gel zorgt voor superieur huidcontact, wat leidt tot nauwkeurige ECG-metingen.
  • Patiëntcomfort: De zachte foam achterkant minimaliseert ongemak voor de patiënt, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Gemakkelijke Identificatie: De mint kleurige codering maakt het eenvoudig om deze elektrodes te onderscheiden van andere typen, wat bijdraagt aan een efficiëntere workflow.
  • Snel en Veilig Aansluiten: De snap connector zorgt voor een snelle en veilige verbinding met ECG-apparatuur, wat de voorbereidingstijd vermindert.
  • Hygiënisch en Veilig: Elke verpakking bevat 30 steriel verpakte elektrodes, bedoeld voor eenmalig gebruik, om kruisbesmetting te voorkomen.

Technische Specificaties

De Mediware ECG Elektrodes zijn uitgerust met een foam basis en een laag hoogwaardige liquid gel voor optimale geleiding. De mint kleurige codering en de universele snap connector maken ze compatibel met de meeste ECG-apparaten. Deze elektrodes zijn ontworpen voor zowel korte als langdurige monitoring, en bieden zowel in acute als routine zorgomgevingen uitstekende prestaties.

Gebruikstoepassingen

Geschikt voor een breed scala aan klinische instellingen, waaronder ziekenhuizen, cardiologiepraktijken en andere zorgfaciliteiten, waar betrouwbare ECG-registratie essentieel is. Deze elektrodes zijn ideaal voor patiënten van alle leeftijden en bieden door hun ontwerp en materiaalkeuze een comfortabele ervaring.

Recent bekeken