Zoeken
Doseerpomp voor Bode Hartmann 500 ml
Artikel nr: 260076
Merk: Hartmann

Doseerpomp voor Bode Hartmann 500 ml

€ 2,41 € 1,99
Doseerpomp voor Bode Hartmann 500 ml
Doseerpomp voor Bode Hartmann 500 ml
€ 2,41 € 1,99
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Hartmann
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 260076
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De doseerpomp voor Bode Hartmann 500 ml flessen is een essentieel accessoire voor het nauwkeurig en hygiënisch doseren van vloeistoffen. Geschikt voor een breed scala aan Bode Hartmann producten, deze pomp maakt het eenvoudig om de juiste hoeveelheid product te gebruiken, waardoor verspilling wordt verminderd en de efficiëntie wordt verhoogd in zowel medische als thuiszorgomgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Hartmann
Referentienummer
981602
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De doseerpomp is speciaal ontworpen voor gebruik met 500 ml flessen van Bode Hartmann, waardoor gebruikers gemakkelijk en zonder morsen vloeistoffen kunnen doseren. Deze praktische oplossing is ideaal voor zowel professioneel gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen als voor particulieren die streven naar precisie en hygiëne in hun zorgpraktijk.

Kenmerken en Voordelen

  • Nauwkeurige Dosering: De pomp biedt een consistente dosering van het product, wat essentieel is voor het handhaven van strikte hygiënenormen en het optimaliseren van het verbruik.
  • Universele Compatibiliteit: Ontworpen voor alle 500 ml flessen van Bode Hartmann, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende vloeistoffen en gels.
  • Hygiënisch Ontwerp: Helpt kruisbesmetting te voorkomen door direct contact met de inhoud van de fles te elimineren, wat bijdraagt aan een veiligere omgeving.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor het een handige tool is voor iedereen die betrokken is bij de zorgsector.

Gebruiksinstructies

Draai de originele dop van de 500 ml Bode Hartmann fles los en vervang deze door de doseerpomp. Druk op de pomp voor een nauwkeurige hoeveelheid product. Na gebruik kan de pomp worden schoongemaakt om de hygiëne te waarborgen.

Technische Specificaties

De doseerpomp is ontworpen voor 500 ml flessen, met materialen van hoge kwaliteit die zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid bij dagelijks gebruik. Het ontwerp is afgestemd op de viscositeit van Bode Hartmann vloeistoffen en gels, wat zorgt voor een soepele en efficiënte dosering.

Recent bekeken