Zoeken
Bloeddrukmeter DS65 met 1 slang, manchet en etui
Artikel nr: 0110060

Bloeddrukmeter DS65 met 1 slang, manchet en etui

€ 107,59 € 88,92
Bloeddrukmeter DS65 met 1 slang, manchet en etui
Bloeddrukmeter DS65 met 1 slang, manchet en etui
€ 107,59 € 88,92
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110060
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn Durashock 65 met Flexiport manchet is een geavanceerde handmatige bloeddrukmeter die betrouwbaarheid en duurzaamheid combineert. De manometer is ideaal voor medische professionals die regelmatig en nauwkeurig bloeddrukmetingen moeten uitvoeren in diverse zorgomgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
DS-6501-189
Kleur
Zwart
Verpakkingstype
Stuk
Leeftijdscategorie
Volwassenen (20-64 jaar)
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Hartproblemen
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Arm, Rechtshandig, Linkshandig
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Productomschrijving

Welch Allyn Bloeddrukmeter DS65 met 1-slang, drukventiel, Flexiport Manchet, maat 11, geschikt voor volwassenen met een armomtrek van 32 - 43 cm. Dit alles krijgt u in een gemakkelijke etui met ritssluiting.

De Welch Allyn Durashock 65 bloeddrukmeter, uitgerust met de Flexiport manchet, is een topkeuze voor medisch personeel. Dit apparaat is bekend om zijn robuuste ontwerp en nauwkeurige meettechnologie, waardoor het een betrouwbaar instrument is voor het meten van bloeddruk in ziekenhuizen, klinieken, voor huisbezoeken en andere zorginstellingen.

De Durashock 65 kenmerkt zich door een schokbestendige technologie, waardoor het bestand is tegen de dagelijkse eisen en onvoorziene omstandigheden in een medische omgeving. De DS65 heeft 1 slang en een drukventiel waarmee u de lucht kunt laten ontsnappen na de meting. Ten opzichte van de DS54 en DS55 heeft de DS65 een ondersteuning aan de voorkant bij de ballon zodat deze makkelijker in te knijpen is voor zowel links- als rechtshandigen! Dit is perfect voor ondersteuning bij de bloeddrukmeting en bij het delen van de bloeddrukmeter. Het kost minder kracht om de ballon meerdere malen in te knijpen voor zowel links- als rechtshandigen.

De Flexiport manchet, die met het apparaat wordt meegeleverd, verhoogt de veelzijdigheid en het gebruiksgemak. Deze manchet kan snel en eenvoudig met 1 hand worden aangesloten op de meter, waardoor het wisselen tussen verschillende patiënten soepel en efficiënt verloopt.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Schokbestendige technologie: Garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid, schokbestendigheid tot 76 cm. 
  • Flexiport manchet: Biedt gemak en flexibiliteit bij het wisselen van patiënten omdat alle Flexiport manchetten op de Flexiport connectoren passen.
  • Nauwkeurige metingen: Betrouwbare technologie van Welch Allyn zorgt voor betrouwbare bloeddrukresultaten. De laser ingegraveerde manometer is duidelijk en nauwkeurig af te lezen.
  • Geschikt voor diverse omgevingen: Ideaal voor gebruik in verschillende medische settings.

Bij het gebruik van de Welch Allyn Durashock 65 met Flexiport manchet is het van belang om de manchet correct om de arm van de patiënt te plaatsen voor een nauwkeurige meting. Het apparaat is ontworpen voor eenvoudig gebruik, maar het is essentieel om de aanbevolen richtlijnen voor bloeddrukmeting te volgen.

Recent bekeken