Zoeken
ABPM 7100 manchetten Nr. 9 Kind
Artikel nr: 666120-KI

ABPM 7100 manchetten Nr. 9 Kind

€ 102,79 € 84,95
ABPM 7100 manchetten Nr. 9 Kind
ABPM 7100 manchetten Nr. 9 Kind
€ 102,79 € 84,95
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 666120-KI
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Welch Allyn ABPM 7100 Manchet Nr 9 Kind is een essentieel accessoire voor de ABPM 7100 bloeddrukmeter, ontworpen voor comfort en nauwkeurigheid bij volwassen patiënten. Met een verstelbare maat van 14 - 20 cm, biedt deze manchet een betrouwbare en comfortabele pasvorm voor kinderen.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
REUSE-09-ABPM
Kleur
Blauw
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Certificering
CE-gecertificeerd
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Stuk
Probleem
Hartproblemen
Uitvoering
Arm
Geschiktheid
Herbruikbaar, Kinderen, Professioneel, Latexvrij
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

De Welch Allyn ABPM 7100 Manchet Nr 9, Kind vormt een cruciaal onderdeel van de ABPM 7100 bloeddrukmeter, een ambulante bloeddrukmonitoringsysteem. Dit specifieke model is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van patiënten met grotere armomtrekken, waarbij nauwkeurige bloeddrukmetingen essentieel zijn.

  • Grootte en Pasvorm: De manchet heeft een bereik van 14 cm tot 20 cm, waardoor het geschikt is voor jong volwassene armen. Deze maatvoering zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige pasvorm, wat cruciaal is voor betrouwbare bloeddrukmetingen​​​​.

  • Gebruiksgemak: Ontworpen voor gemakkelijke bevestiging en verwijdering, stelt deze manchet medische professionals in staat om snel en efficiënt te werken.

  • Duurzaamheid en Veiligheid: Het materiaal van de manchet is geselecteerd voor zowel duurzaamheid als patiëntveiligheid. De manchet is vrij van latex, waardoor het geschikt is voor patiënten met latexallergieën​​.

  • Compatibiliteit: Specifiek ontworpen voor gebruik met de Welch Allyn ABPM 7100, garandeert deze manchet volledige compatibiliteit en optimale prestaties wanneer gebruikt met dit specifieke bloeddrukmonitoringsysteem.

De Welch Allyn ABPM 7100 Manchet is een onmisbaar accessoire voor zorgprofessionals die gebruikmaken van de ABPM 7100 voor het monitoren van de bloeddruk bij patiënten met een grotere armomtrek. Het biedt een combinatie van comfort, nauwkeurigheid en gebruiksgemak, essentieel voor effectieve patiëntenzorg.

Recent bekeken