Zoeken
Vaginale pH-teststrips
Artikel nr: 0265405
Merk: Servoprax

Vaginale pH-teststrips

€ 14,52 € 12,00
Vaginale pH-teststrips
Vaginale pH-teststrips
€ 14,52 € 12,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265405
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Servotest vaginale pH-teststrips zijn ontwikkeld voor een snelle en precieze meting van de vaginale pH-waarde, waarmee ze een onmisbaar instrument vormen voor het monitoren van de vaginale gezondheid. Deze teststrips zijn eenvoudig in gebruik en essentieel voor zowel zelfzorg als professionele diagnostiek, en bieden een vroegtijdige indicatie van mogelijke afwijkingen in de vaginale flora.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
K4 9543
Verpakkingstype
Pot
Toepassing
Diagnostisch
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Productomschrijving

Ontdek de kracht van preventieve gezondheidszorg met de Servotest vaginale pH-teststrips, uw partner in het behoud van een gezond vaginaal milieu. Deze teststrips zijn met zorg ontwikkeld om een nauwkeurige, snelle meting van de vaginale pH-waarde te leveren, een cruciale indicator voor de algehele vaginale gezondheid.

Met Servotest wordt zelfzorg gemakkelijk en toegankelijk. De gebruiksvriendelijkheid van deze teststrips zorgt ervoor dat ze eenvoudig thuis gebruikt kunnen worden, waarbij de resultaten snel en zonder moeite afgelezen kunnen worden. Dit stelt vrouwen in staat om actief deel te nemen aan hun eigen preventieve gezondheidszorg, door regelmatig hun vaginale pH te controleren en zo vroegtijdig mogelijke signalen van infecties of andere aandoeningen te detecteren.

De Servotest teststrips zijn niet alleen een hulpmiddel voor individueel gebruik, maar ook een waardevol instrument voor zorgprofessionals zoals gynaecologen en huisartsen. Ze bieden betrouwbare en consistente resultaten die essentieel zijn voor de effectieve diagnose en behandeling van vaginale aandoeningen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Nauwkeurige pH-Meting: Biedt precieze resultaten voor een betrouwbare beoordeling van de vaginale gezondheid.
  • Gebruiksgemak: Ontworpen voor comfortabel en discreet gebruik, thuis of in een professionele omgeving.
  • Vroegtijdige Detectie: Helpt bij het identificeren van afwijkingen in de vaginale flora, voor een tijdige interventie.
  • Betrouwbaarheid: Levert consistente resultaten voor een effectieve diagnose en behandeling.
  • Essentieel voor Professionals: Een onmisbaar diagnostisch hulpmiddel in de medische praktijk.

Door regelmatige monitoring met Servotest vaginale pH-teststrips kunnen vrouwen een actieve rol spelen in hun gezondheidszorg, terwijl zorgprofessionals worden voorzien van een betrouwbaar hulpmiddel voor het diagnosticeren van vaginale aandoeningen.

Recent bekeken