Zoeken
Surgipack Self-Seal zakken 190 x 300 mm, 200 stuks
Artikel nr: 085493
Merk: Surgipack

Surgipack Self-Seal zakken 190 x 300 mm, 200 stuks

€ 51,43 € 42,50
Surgipack Self-Seal zakken 190 x 300 mm, 200 stuks
Surgipack Self-Seal zakken 190 x 300 mm, 200 stuks
€ 51,43 € 42,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Surgipack
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 085493
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakjes, met afmetingen van 190 x 300 mm, zijn ontworpen voor het veilig verpakken en steriliseren van medisch instrumentarium en kleinere sets. Verpakt per 200 stuks, bieden deze laminaatzakjes een praktische zelfklevende sluiting die de noodzaak van een sealapparaat elimineert. Geschikt voor stoomautoclaaf sterilisatie, bevatten ze medisch graad papier, stoom- en ETO-indicatoren, en zijn ze voorzien van een getinte film voor zichtbare integriteitscontrole. De zakjes bieden een veilige, gebruiksvriendelijke oplossing voor medische professionals.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Surgipack
Referentienummer
085493
Afmeting
190 x 300 mm
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakjes zijn een essentiële component in de handhaving van steriliteit binnen medische en chirurgische omgevingen. Deze zakjes zijn speciaal ontworpen om een betrouwbare en efficiënte oplossing te bieden voor het steriliseren van individueel instrumentarium en kleinere instrumentsets.

Producteigenschappen en Voordelen

  • Zelfklevende Sluiting: Voorzien van een handige kleefrand, waardoor de zakjes gemakkelijk en veilig kunnen worden gesloten zonder extra apparatuur.
  • Medisch Graad Papier: Garandeert de veiligheid en compatibiliteit met sterilisatieprocessen, waardoor een optimale barrière tegen contaminatie ontstaat.
  • Stoom- en ETO-Indicatoren: Zichtbare indicatoren veranderen van kleur na sterilisatie, wat een gemakkelijke verificatie van het proces mogelijk maakt.
  • Getinte Film: Maakt het eenvoudiger om eventuele beschadigingen aan de zakjes te identificeren, wat de veiligheid verhoogt.
  • Drievoudige Sealnaden: Voorkomt onbedoeld openen na sterilisatie, waardoor een veilige barrière wordt gewaarborgd tot het moment van gebruik.

Toepassing en Gebruik

Deze sterilisatiezakjes zijn geschikt voor gebruik in een stoomautoclaaf, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor diverse medische disciplines. De gemakkelijke opening en de veilige sluiting verzekeren dat de instrumenten steriel blijven tot het moment van gebruik, wat bijdraagt aan de algehele patiëntveiligheid en infectiepreventie in medische instellingen.

Recent bekeken