Zoeken
Siemens Multistix 5, 50 stuks
Artikel nr: 0620010
Merk: Siemens

Siemens Multistix 5, 50 stuks

€ 17,90 € 14,79
Siemens Multistix 5, 50 stuks
Siemens Multistix 5, 50 stuks
€ 17,90 € 14,79
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Siemens
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620010
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Siemens Multistix 5, een verpakking van 50 teststrips, is een betrouwbare urine-analysetool die vijf verschillende soorten tests uitvoert om algemene gezondheidsindicatoren te controleren. Deze strips zijn ontworpen om snel en nauwkeurig niveaus van glucose, ketonen, pH, eiwit en bloed in de urine te meten, wat cruciaal is voor de diagnose en monitoring van diverse medische aandoeningen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Siemens
Referentienummer
2308
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Siemens Multistix 5 teststrips zijn een essentieel instrument in zowel klinische laboratoria als thuisgezondheidszorginstellingen, ontworpen om een snelle en effectieve analyse van urine te bieden. De verpakking van 50 stuks maakt uitgebreide monitoring mogelijk en helpt bij de vroege detectie van mogelijke gezondheidsproblemen. Door het bieden van directe resultaten voor vijf verschillende tests, ondersteunen deze strips effectief het gezondheidsmanagement en de besluitvorming in de medische zorg.

Uitgevoerde Tests

  • Glucose: Detecteert de aanwezigheid van glucose in de urine, wat een indicatie kan zijn van diabetes.
  • Ketonen: Meet ketonenniveaus, die verhoogd kunnen zijn bij diabetes, vasten, of koolhydraatarme diëten.
  • pH: Geeft de zuurgraad van de urine aan, wat belangrijk is voor het beoordelen van de algemene nier gezondheid en het risico op nierstenen.
  • Eiwit: Detecteert de aanwezigheid van eiwitten, een teken dat kan wijzen op nieraandoeningen.
  • Bloed: Identificeert de aanwezigheid van bloed, wat kan duiden op infecties, nierstenen, of andere urologische aandoeningen.

Gebruiksinstructies

Om een test uit te voeren met Siemens Multistix 5, dompel je de teststrip kort in een verse urine sample of houd je de strip onder de urinestraal. Schud overtollige druppels af en wacht de aangegeven tijd af. Vergelijk vervolgens de kleurveranderingen op de strip met de kleurenkaart op de verpakking om de resultaten te interpreteren. Het is belangrijk om de resultaten te bespreken met een gezondheidsprofessional voor een accurate diagnose en advies.

Voorzorgsmaatregelen

Bewaar de strips in hun originele verpakking bij kamertemperatuur, weg van direct zonlicht en vocht. Gebruik de strips voor de vervaldatum voor de meest betrouwbare resultaten. Vermijd contact met de testgebieden op de strips om contaminatie te voorkomen.

Recent bekeken