Zoeken
Otoscillo professional spatscherm
Artikel nr: 0264122
Merk: Mulimed

Otoscillo professional spatscherm

€ 31,82 € 26,30
Otoscillo professional spatscherm
Otoscillo professional spatscherm
€ 31,82 € 26,30
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Mulimed
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264122
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Het Mulimed Otoscillo Spatscherm is een essentiële veiligheidstoevoeging voor elke medische professional, speciaal ontworpen om te beschermen tegen vloeistofspatten tijdens otoscopische procedures. Dit spatscherm combineert functionaliteit met comfort en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Mulimed
Referentienummer
H7 690486
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Preventief
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Productomschrijving

In de medische praktijk is veiligheid van het grootste belang, en het Mulimed Otoscillo Spatscherm speelt hierin een cruciale rol. Dit spatscherm is specifiek ontworpen voor gebruik met otoscopen en biedt effectieve bescherming tegen spatten en aerosolen die kunnen ontstaan tijdens otoscopische onderzoeken.

  • Materiaal: Gemaakt van duurzaam, helder materiaal dat zorgt voor een onbelemmerd zicht en langdurig gebruik.
  • Ontwerp: Ergonomisch ontworpen voor eenvoudige bevestiging aan de otoscoop, zonder het zicht of de functionaliteit te hinderen.
  • Veiligheid: Biedt uitstekende bescherming tegen vloeistofspatten en aerosolen, wat essentieel is voor zowel de veiligheid van de patiënt als die van de professional.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, waardoor het schoonmaken en desinfecteren snel en efficiënt verloopt.
  • Universele Pasvorm: Ontworpen om te passen op diverse modellen otoscopen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor verschillende praktijken.

Het Mulimed Otoscillo Spatscherm is een must-have voor medische professionals die regelmatig otoscopische procedures uitvoeren. Het biedt niet alleen bescherming maar verhoogt ook het vertrouwen van patiënten in de veiligheid van de procedures.

Recent bekeken