Zoeken
Omron M400 Intelli IT bloeddrukmeter
Artikel nr: 0110132
Merk: Omron

Omron M400 Intelli IT bloeddrukmeter

€ 78,65 € 65,00
Omron M400 Intelli IT bloeddrukmeter
Omron M400 Intelli IT bloeddrukmeter
€ 78,65 € 65,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Omron
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110132
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Omron M400 Intelli IT is een geavanceerde digitale bloeddrukmeter die nauwkeurigheid en gebruiksgemak combineert, ideaal voor thuisgebruik. Dit apparaat maakt gebruik van IntelliSense-technologie voor comfortabele en accurate metingen en is uitgerust met Bluetooth-connectiviteit om eenvoudig gegevens te delen met smartphones via de Omron Connect app. Het biedt een betrouwbare manier voor gebruikers om hun bloeddruk te monitoren en hun gezondheidsgegevens te beheren.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Omron
Referentienummer
E3 HEM-7155T-D
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Niet steriel, Arm
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

De Omron M400 Intelli IT staat aan de voorhoede van thuisgezondheidszorg, waardoor gebruikers hun bloeddruk nauwkeurig kunnen monitoren met het gemak van moderne technologie. Met zijn IntelliSense-technologie past de bloeddrukmeter automatisch de oppompdruk aan voor een comfortabele meting, terwijl hij toch uiterst nauwkeurige resultaten levert. De Bluetooth-functie zorgt ervoor dat metingen eenvoudig kunnen worden overgebracht naar de Omron Connect app op smartphones, waardoor gebruikers hun gezondheidsgegevens kunnen bijhouden, analyseren en delen met zorgverleners.

Belangrijkste voordelen en functies:

  • IntelliSense-technologie: Zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige meting door automatisch de juiste oppompdruk te bepalen.
  • Bluetooth-connectiviteit: Maakt eenvoudige gegevensoverdracht naar smartphones mogelijk voor een beter beheer van gezondheidsgegevens.
  • Gebruiksgemak: Met eenvoudige bediening en een duidelijk afleesbaar display is de bloeddrukmeter geschikt voor alle gebruikers, ongeacht hun technische vaardigheden.
  • Geavanceerde Functies: Detecteert onregelmatige hartslagen tijdens de bloeddrukmeting en waarschuwt de gebruiker bij eventuele afwijkingen.
  • Geheugenfunctie: Slaat eerdere metingen op, waardoor gebruikers hun voortgang over tijd kunnen volgen.

Om de Omron M400 Intelli IT te gebruiken, plaatst u eenvoudig de manchet om uw bovenarm, drukt u op de startknop, en de bloeddrukmeter doet de rest. Na de meting worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd met de Omron Connect app, waar u trends kunt bekijken, gezondheidsrapporten kunt genereren, en uw gegevens indien nodig kunt delen met uw zorgverlener.

Recent bekeken