Zoeken
Nierbekken kunststof Blauw
Artikel nr: 265071-BL
Merk: MediWare

Nierbekken kunststof Blauw

€ 6,04 € 4,99
Nierbekken kunststof Blauw
Nierbekken kunststof Blauw
€ 6,04 € 4,99
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 265071-BL
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Dit nierbekken van kunststof in de kleur blauw is een essentieel instrument voor medische en zorginstellingen, ontworpen voor het hygiënisch opvangen en verwerken van vloeistoffen en afvalmaterialen. Het is autoclaveerbaar tot 121 °C, wat zorgt voor eenvoudige sterilisatie, met een lengte van ongeveer 235 mm, breedte van 140 mm, en een diepte van 30 mm, biedt het een praktische oplossing voor diverse zorgbehoeften.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
I8 21561
Kleur
Blauw
Materiaal
Kunststof
Afmeting
25 cm
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Herbruikbaar, Steriliseerbaar, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Niet steriel
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Productomschrijving

Het kunststof nierbekken in blauw is ontworpen om te voldoen aan de hoge hygiënestandaarden in medische en zorginstellingen. Dit duurzame instrument kan gebruikt worden voor het opvangen van lichaamsvloeistoffen en andere medische afvalstoffen, en is essentieel voor het ondersteunen van patiëntenzorg en chirurgische procedures.

Kenmerken en Voordelen

  • Autoclaveerbaar Materaal: Bestand tegen sterilisatieprocessen tot 121 °C, wat hergebruik mogelijk maakt en kruisbesmetting minimaliseert.
  • Optimale Afmetingen: Met een lengte van ca. 235 mm, breedte van ca. 140 mm, en diepte van ca. 30 mm, is het nierbekken groot genoeg voor de meeste toepassingen zonder onhandig te zijn.
  • Hygiënisch en Duurzaam: Vervaardigd uit hoogwaardig kunststof dat zowel duurzaam als gemakkelijk te reinigen is.
  • Visueel Aantrekkelijk: De levendige blauwe kleur maakt het eenvoudig te identificeren en voegt een visueel aspect toe aan de functionele eisen.

Technische Specificaties

Het nierbekken is gemaakt van hoogwaardig kunststof dat speciaal ontworpen is voor gebruik in de gezondheidszorg. Het materiaal is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook bestand tegen hoge temperaturen, waardoor het geschikt is voor autoclaveren. Dit garandeert een veilige hergebruik na elke sterilisatiecyclus.

Gebruiksinstructies

Voor sterilisatie, plaats het nierbekken in een autoclaaf en stel het in op een temperatuur van 121 °C. Zorg ervoor dat het bekken volledig droog is voordat het weer gebruikt wordt. Na gebruik kan het nierbekken eenvoudig gereinigd worden met standaard desinfectiemiddelen of door het opnieuw te autoclaveren.

Toepassingen

Deze nierbekkens zijn veelzijdig inzetbaar binnen ziekenhuizen, klinieken, en andere zorginstellingen voor het opvangen van lichaamsvloeistoffen tijdens operaties, behandelingen of in de verzorging van patiënten.

Recent bekeken