Zoeken
Nelaton katheter Ch 18, 50 stuks
Artikel nr: 710111-18
Merk: DCT

Nelaton katheter Ch 18, 50 stuks

€ 24,14 € 19,95
Nelaton katheter Ch 18, 50 stuks
Nelaton katheter Ch 18, 50 stuks
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 710111-18
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 18, verpakt per 50 stuks, biedt een betrouwbare en hygiënische oplossing voor patiëntenzorg met zijn steriele, kleurgecodeerde en gebruiksklare design. Ideaal voor medische professionals, deze katheters zijn gemakkelijk op te bergen en te organiseren dankzij de blisterverpakking en stapelbare doos.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1307
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 18 is een essentieel hulpmiddel voor zorgprofessionals, ontworpen voor eenmalig gebruik om het risico op infecties te minimaliseren. Deze katheters zijn verpakt in een doos van 50 stuks, elk individueel verpakt in een blister voor steriele veiligheid en gemak. De katheters zijn 40 cm lang en elke maat is voorzien van een unieke kleurcode, wat de identificatie vereenvoudigt en de kans op fouten vermindert.

Belangrijke Kenmerken

  • Steriel en Veilig: Vervaardigd volgens de Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen, gegarandeerd steriel voor eenmalig gebruik.
  • Kleurcodering: Elke maat heeft een eigen kleurcode, waardoor snel en eenvoudig de juiste maat kan worden gevonden.
  • Gebruiksgemak: De katheters zijn verpakt in handige blisters en geleverd in een gestapelde, gelabelde doos voor eenvoudige opslag en snelle toegankelijkheid.
  • Optimale Opslag: De verpakking is ontworpen om ruimte-efficiëntie en organisatie in medische voorzieningen te verbeteren.

Gebruik en Toepassing

De DCT Nelaton katheter is geschikt voor diverse medische toepassingen, waaronder blaasspoelingen en urineafvoer. De lengte van 40 cm biedt voldoende bereik voor effectieve toepassing, terwijl de steriele verpakking zorgt voor een veilig gebruik. De kleurcodering en duidelijke etikettering op de verpakking waarborgen een efficiënte workflow en helpen bij het handhaven van hoge hygiënestandaarden.

Recent bekeken