Zoeken
Nelaton katheter Ch 08, 50 stuks
Artikel nr: 710111-08
Merk: DCT

Nelaton katheter Ch 08, 50 stuks

€ 24,14 € 19,95
Nelaton katheter Ch 08, 50 stuks
Nelaton katheter Ch 08, 50 stuks
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 710111-08
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 08, beschikbaar in een verpakking van 50 stuks, is ontworpen om zorgprofessionals te voorzien van een betrouwbare en hygiënische oplossing voor katheterisatie. Deze katheters zijn verpakt in steriele blisters binnen een stapelbare doos voor gemakkelijke opslag en snelle identificatie dankzij een doordacht kleurcoderingssysteem. Geschikt voor diverse medische situaties, bieden ze een veilige en effectieve manier om de blaas te ledigen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1302
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De DCT Nelaton katheters Ch 08 zijn speciaal ontwikkeld om medische professionals te ondersteunen met een steriele, gebruiksvriendelijke oplossing voor katheterisatie. Deze katheters zijn een essentieel onderdeel van de medische uitrusting, ontworpen om zowel de patiëntveiligheid als de efficiëntie van zorgprocessen te optimaliseren.

Georganiseerde Opslag en Gegarandeerde Steriliteit

Elke Ch 08 katheter is afzonderlijk verpakt in een steriele blister en georganiseerd in een handig stapelbare doos. Dit ontwerp bevordert niet alleen de steriliteit van elk individueel product maar ook de toegankelijkheid en het gemak van opslag in elke zorgomgeving.

Kleurcodering voor Eenvoudige Identificatie

Met het kleurcoderingssysteem kunnen zorgprofessionals snel en zonder fouten de juiste maat katheter selecteren. Deze functie bespaart waardevolle tijd en minimaliseert het risico op vergissingen tijdens het zorgproces.

Charrière (CH) Uitgelegd

De diameter van de katheters wordt uitgedrukt in Charrière (Ch), een eenheid waarbij 1 Ch gelijkstaat aan ⅓ mm. De Ch 08, met een diameter van ongeveer 2,7 mm, is afgestemd op patiënten die een kleinere diameter vereisen, zoals voorgeschreven door een arts of verpleegkundige.

De Veelzijdigheid van de Nelaton katheter

De Nelaton katheter, bekend om zijn rechte ontwerp en afgeronde tip, is geschikt voor eenmalig gebruik bij mannen, vrouwen en kinderen. De ontwerpkenmerken maken het inbrengen gemakkelijker en verminderen het risico op urethrale beschadiging.

Steriliteit en Veiligheid

Deze katheters zijn niet alleen steriel verpakt voor eenmalig gebruik, maar hebben ook een lengte van 40 cm, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. De productie volgens GMP-richtlijnen garandeert de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid.

Voordelen en Eigenschappen

  • Steriel verpakt per 50 stuks, geschikt voor eenmalig gebruik
  • Praktische, stapelbare verpakking met labels voor efficiënte opslag
  • Kleurcodering voor snelle en nauwkeurige maatidentificatie
  • Geproduceerd volgens GMP-richtlijnen voor optimale kwaliteit en veiligheid
  • 40 cm lengte, ideaal voor diverse medische procedures
  • Ch 08 diameter voor specifieke patiëntbehoeften
Recent bekeken