Zoeken
Mayotube Airway Guedel zwart = 0
Artikel nr: 435099-ZW
Merk: Lifeguard

Mayotube Airway Guedel zwart = 0

€ 2,36 € 1,95
Mayotube Airway Guedel zwart = 0
Mayotube Airway Guedel zwart = 0
€ 2,36 € 1,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Lifeguard
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 435099-ZW
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mayotube Airway Guedel in zwart, maat 0, is een orofaryngeale luchtwegbuis ontworpen voor gebruik bij kleine kinderen. Deze buis is een cruciaal hulpmiddel voor het openhouden van de luchtweg tijdens medische noodsituaties, anesthesie en reanimatieprocedures, speciaal aangepast voor de anatomie van jonge patiënten.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Lifeguard
Referentienummer
81157
Kleur
Zwart
Verpakkingstype
Stuk
Duurzaam
Nee
Maat
0
Productomschrijving

De Mayotube Airway Guedel in zwart, maat 0, biedt essentiële luchtwegondersteuning voor kleine kinderen in medische situaties. Dit hulpmiddel is ontworpen om een veilige en effectieve manier te bieden om de luchtweg vrij te houden en is onmisbaar in pediatrische spoedeisende hulp, anesthesiologie en reanimatie.

  • Ontworpen voor Kleine Kinderen: Maat 0 is specifiek aangepast aan de kleinere anatomie van jonge kinderen, wat zorgt voor een juiste pasvorm en functionaliteit.
  • Duurzaam en Flexibel Materiaal: Vervaardigd uit sterk materiaal dat bestand is tegen bijten en buigen, en biedt een stabiele luchtwegondersteuning.
  • Veilig Ontwerp: Uitgerust met een zacht afgerond uiteinde om beschadiging van de mond en keel te minimaliseren, en een centraal kanaal voor eenvoudige ademhaling.
  • Zwarte Kleurcodering voor Snelle Identificatie: De zwarte kleur van maat 0 maakt het eenvoudig om snel de juiste maat te vinden in noodsituaties.
  • Gebruiksvriendelijk: Ontworpen voor snelle en gemakkelijke plaatsing, wat essentieel is voor effectief luchtwegbeheer in pediatrische zorg.
Recent bekeken