Zoeken
Histofreezer losse applicators, Spits 25 stuks en Rond 25 stuks
Artikel nr: 326101-SR

Histofreezer losse applicators, Spits 25 stuks en Rond 25 stuks

€ 54,45 € 45,00
Histofreezer losse applicators, Spits 25 stuks en Rond 25 stuks
Histofreezer losse applicators, Spits 25 stuks en Rond 25 stuks
€ 54,45 € 45,00
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 326101-SR
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Ontdek het gemak van de losse applicators voor Histofreezer, een essentieel hulpmiddel voor professionele en nauwkeurige toepassing in cryotherapie behandelingen. Deze spitse én ronde applicators zijn speciaal ontworpen om de behandeling van huidaandoeningen in diverse groottes zoals wratten en kleine huidlaesies te optimaliseren, waarbij precisie en hygiëne voorop staan.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
H7 80HF-C
Kleur
Wit
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Wratten
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

De Losse Applicators voor Histofreezer vormen een onmisbaar onderdeel in de toolkit van medische professionals. Ze zijn ontwikkeld om de effectiviteit en nauwkeurigheid van cryotherapie behandelingen te verhogen. Door hun speciale ontwerp zorgen deze applicators voor een gecontroleerde en gerichte behandeling, wat essentieel is bij het behandelen van diverse huidaandoeningen.

  • Precisie in toepassing: De fijne spitse en grotere ronde punten van de applicator maakt het mogelijk om de behandelingszone nauwkeurig te targeten of juist een groter gebied te behandelen, wat van cruciaal belang is bij de behandeling van diverse laesies of wratten.
  • Hygiënisch Ontwerp: De applicators zijn bedoeld voor eenmalig gebruik, wat de hygiëne tijdens de behandelingen verhoogt en het risico op kruisbesmetting vermindert.
  • Compatibiliteit met Histofreezer: Ze zijn perfect compatibel met de Histofreezer, een veelgebruikt systeem in cryotherapie, waardoor ze een betrouwbare keuze zijn voor medische professionals.
  • Eenvoudig in gebruik: Dankzij het intuïtieve ontwerp kunnen de applicators gemakkelijk en effectief worden gebruikt, wat de behandeltijd verkort en het comfort voor de patiënt verhoogt.

Gebruiksaanwijzing: De applicators zijn eenvoudig in gebruik. Bevestig een applicator op de Histofreezer spray, richt de applicator op het te behandelen gebied en breng de vloeistof nauwkeurig aan. Door het eenmalige gebruik van elke applicator wordt het hoogste niveau van hygiëne gewaarborgd.

In de afsluiting van deze beschrijving, benadrukken we dat de Losse Applicators voor Histofreezer een waardevolle toevoeging zijn voor medische professionals die streven naar precisie en effectiviteit in cryotherapie behandelingen. Hun gebruiksgemak, hygiënische ontwerp en compatibiliteit met het Histofreezer-systeem maken ze een ideale keuze voor een veilige en efficiënte behandeling van huidlaesies en wratten.

Recent bekeken