Zoeken
Epiduraal set PERIFIX 401
Artikel nr: 00888818
Merk: B.Braun

Epiduraal set PERIFIX 401

€ 338,74 € 279,95
Epiduraal set PERIFIX 401
Epiduraal set PERIFIX 401
€ 338,74 € 279,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: B.Braun
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 00888818
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Epiduraal set PERIFIX 401 is een hoogwaardige, complete kit ontworpen voor het uitvoeren van epidurale anesthesie procedures. Deze set bevat alle essentiële componenten die nodig zijn voor een veilige en effectieve epidurale toediening, waardoor het een onmisbaar instrument is voor anesthesiologen en andere medische professionals in ziekenhuizen en klinieken. De PERIFIX 401 set staat bekend om zijn betrouwbaarheid en precisie, wat zorgt voor een optimale pijnbeheersing tijdens chirurgische ingrepen en bevallingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
B.Braun
Referentienummer
4514017
Probleem
Ongewenste haargroei
Behandeling
Geboorte
Geschiktheid
Steriliseerbaar
Uitvoering
Luer Lock
Certificering
TÜV-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Huidtype
Gevoelige huid
Omschrijving

De Epiduraal set PERIFIX 401, ontwikkeld door toonaangevende experts op het gebied van anesthesiologie, biedt een geïntegreerde oplossing voor de toepassing van epidurale anesthesie. De set is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige materialen en omvat een scala aan instrumenten zoals een epidurale naald, katheter, fixatieapparatuur en filters, allemaal ontworpen om de veiligheid en comfort van de patiënt te maximaliseren tijdens de procedure.

Belangrijkste voordelen en functies:

  • Complete Set: Bevat alle noodzakelijke instrumenten voor een succesvolle epidurale procedure, waardoor de voorbereidingstijd wordt verkort en de efficiëntie wordt verhoogd.
  • Hoogwaardige Materialen: Gemaakt van duurzame en steriele materialen die de patiëntveiligheid waarborgen en het risico op infecties minimaliseren.
  • Gebruiksvriendelijk Ontwerp: De componenten zijn ontworpen voor eenvoudige hantering en nauwkeurige plaatsing, wat bijdraagt aan de succesvolle toediening van de epidurale anesthesie.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan chirurgische ingrepen en bevallingen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor medische instellingen.
  • Betrouwbaarheid en Precisie: Biedt consistent hoge prestaties, essentieel voor effectieve pijnbeheersing en patiëntcomfort.

Het gebruik van de Epiduraal set PERIFIX 401 vereist gespecialiseerde training en expertise in epidurale anesthesietechnieken. Voor de procedure wordt de epidurale ruimte zorgvuldig gelokaliseerd met behulp van de epidurale naald, waarna de katheter wordt ingebracht voor de toediening van het anesthetische middel. De set is ontworpen om de procedure zo soepel en comfortabel mogelijk te maken voor zowel de patiënt als de medische professional.

Recent bekeken