Zoeken
ECG Stress Elektroden, 30 stuks
Artikel nr: 0610305
Merk: MediWare

ECG Stress Elektroden, 30 stuks

€ 6,04 € 4,99
ECG Stress Elektroden, 30 stuks
ECG Stress Elektroden, 30 stuks
€ 6,04 € 4,99
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610305
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De ECG Stress Elektroden zijn ontworpen voor optimale prestaties tijdens stress-ECG's en langdurige toepassingen. Deze set van 30 koolstofelektroden biedt sterke hechting, duurzaamheid tot 24 maanden, en is radiolucent voor gebruik in tomografie. De micro poreuze schuimlaag zorgt voor comfort en consistente signaaloverdracht, ideaal voor zowel dagelijkse klinische toepassingen als uitgebreide hartmonitoring.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 SS50SG
Kleur
Wit
Materiaal
Gel, Schuim
Afmeting
5 cm
Verpakkingstype
Pak
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Hartproblemen
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Latexvrij
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische wegwerpproducten
Omschrijving

ECG Stress Elektroden zijn essentieel voor het nauwkeurig meten van de hartactiviteit, vooral onder stressvolle omstandigheden of gedurende langere perioden. Deze elektroden zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van stress-ECG tests en langdurige hartmonitoring, met een focus op betrouwbaarheid, comfort, en gebruiksgemak.

Geavanceerde Kenmerken en Voordelen

  • Superieure Hechting: Dankzij de sterke gel kleefkracht blijven deze elektroden betrouwbaar op hun plaats tijdens intensieve beweging en langdurige toepassing.
  • Hoogwaardig Materiaal: De combinatie van een micro poreus schuimkussen en een koolstofelektrode zorgt voor uitstekend huidcontact en optimale signaaloverdracht.
  • Lange Houdbaarheid: Met een houdbaarheid van 24 maanden zijn deze elektroden een kosteneffectieve keuze voor klinieken en ziekenhuizen.
  • Radiolucent Ontwerp: De elektroden kunnen veilig worden gebruikt tijdens tomografische onderzoeken zonder de beeldvorming te beïnvloeden.
  • Universele Snap Connector: Gemakkelijke en snelle aansluiting op ECG-apparatuur dankzij de universele snap connector.

Toepassingen

Deze elektroden zijn ontworpen voor gebruik in een breed scala aan medische omgevingen, waaronder cardiologie, sportgeneeskunde, en tijdens chirurgische procedures waar langdurige of stressvolle hartmonitoring vereist is. Hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken ze een onmisbare tool in elke medische praktijk. Ze passen op de meeste ECG-apparaten met een drukknop (snap) connector.

Technische Specificaties

Elke verpakking bevat 30 ECG Stress gel-elektroden, vervaardigd met een focus op kwaliteit en prestaties. De elektroden zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van korte stress-tests tot langdurige monitoring, en zijn compatibel met de meeste ECG-apparatuur dankzij de standaard snap connectors. Ze hebben een diameter van 50 mm.

Klasse I, regel 1. Conformiteitsnorm: EU 2017/745

Recent bekeken