Zoeken
Mediware ECG Elektrodes Microtape, 30 stuks
Artikel nr: 610304-307
Merk: MediWare

Mediware ECG Elektrodes Microtape, 30 stuks

€ 7,08 € 5,85
Mediware ECG Elektrodes Microtape, 30 stuks
Mediware ECG Elektrodes Microtape, 30 stuks
€ 7,08 € 5,85
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 610304-307
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mediware Microtape Non-Woven Elektrodes met Solid Gel zijn speciaal ontworpen voor gevoelige huidtypes en zijn voorzien van een groene kleurcode. Deze ECG-elektrodes, uitgerust met een snap connector voor gemakkelijke bevestiging, worden geleverd in verpakkingen van 30 stuks. De solid gel zorgt voor uitstekend huidcontact en signaaloverdracht, terwijl het non-woven materiaal irritatie minimaliseert, wat ze ideaal maakt voor patiënten met een gevoelige huid.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
H5 0307
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Mediware Microtape Non-Woven Elektrodes zijn zorgvuldig ontwikkeld om aan de behoeften van patiënten met een gevoelige huid te voldoen. De combinatie van solid gel en een non-woven materiaal biedt zowel comfort als betrouwbaarheid tijdens ECG-metingen. De groene kleurcode en snap connector dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid van deze elektrodes, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn voor zowel patiënten als zorgverleners.

Voordelen en Eigenschappen

  • Speciaal voor Gevoelige Huid: Het non-woven materiaal is zacht voor de huid, waardoor het risico op irritatie en allergische reacties wordt verminderd.
  • Uitstekende Signaaloverdracht: De solid gel zorgt voor een consistente en storingsvrije signaaloverdracht voor nauwkeurige ECG-resultaten.
  • Gebruiksgemak: Met een praktische snap connector zijn deze elektrodes eenvoudig en snel aan te sluiten op ECG-apparatuur.
  • Hygiënisch en Veilig: Elke verpakking bevat 30 steriel verpakte elektrodes, ontworpen voor eenmalig gebruik, wat de hygiëne bevordert.
  • Identificatie: De groene kleurcode maakt snelle identificatie mogelijk, wat bijdraagt aan een efficiënte workflow.

Technische Specificaties

Deze elektrodes zijn uitgerust met een non-woven tape en een laag hoogwaardige solid gel voor optimale prestaties. De groene kleurcode helpt bij de organisatie en identificatie van de elektrodes, terwijl de universele snap connector zorgt voor compatibiliteit met diverse ECG-apparaten.

Toepassingen

De Mediware Microtape Non-Woven Elektrodes met Solid Gel zijn bijzonder geschikt voor ziekenhuizen, klinieken en andere medische instellingen waar ECG-monitoring frequent wordt uitgevoerd. Ze zijn ideaal voor patiënten met een gevoelige huid, waarbij comfort en minimalisatie van huidirritatie voorop staan.

Recent bekeken