Zoeken
Betadine 500 ml
Artikel nr: 1012251
Merk: Betadine

Betadine 500 ml

€ 19,08 € 17,50
Betadine 500 ml
Betadine 500 ml
€ 19,08 € 17,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Betadine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1012251
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Betadine 500ml is een breed spectrum antiseptisch middel, effectief tegen bacteriën, virussen, schimmels en protozoa. Deze oplossing op basis van povidonjood is ideaal voor het desinfecteren van huid, wonden en oppervlakken, en is een essentieel item in medische faciliteiten, thuis EHBO-kits en sportverzorging. Betadine wordt gekenmerkt door zijn snelle werking en is veilig in gebruik, wat het een vertrouwde keuze maakt voor infectiepreventie en algemene hygiëne.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Betadine
Referentienummer
20205116
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Betadine 500ml, met zijn actieve ingrediënt povidonjood, staat bekend om zijn effectiviteit in het elimineren van een breed scala aan pathogenen. Deze antiseptische oplossing biedt een cruciale eerste verdedigingslinie tegen infecties, vooral in wonden, snijwonden en schaafwonden, maar ook in chirurgische en postoperatieve zorg.

Voordelen en Gebruik

  • Breed Spectrum Antiseptisch: Effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, inclusief MRSA en andere resistente stammen.
  • Snelwerkend: Begint onmiddellijk na aanbrengen met het doden van ziektekiemen, wat zorgt voor snelle bescherming tegen infecties.
  • Veelzijdigheid: Kan worden gebruikt voor het desinfecteren van huid, kleine wonden en brandwonden, evenals voor het reinigen van oppervlakken in medische omgevingen.
  • Veilig in Gebruik: Povidonjood wordt over het algemeen goed verdragen en allergische reacties zijn zeldzaam, waardoor het een veilige keuze is voor de meeste gebruikers.

Gebruiksaanwijzing

Voor wondverzorging, breng Betadine direct aan op de getroffen gebieden en laat het drogen. Voor desinfectie van de huid voor chirurgische ingrepen, reinig het gebied en breng Betadine aan voor een grondige antiseptische voorbereiding. Het kan ook worden verdund voor het spoelen van oppervlakken.

Belangrijke Veiligheidsinformatie

Hoewel Betadine veilig is voor de meeste gebruikers, moet het met zorg worden gebruikt bij mensen met een schildklieraandoening of die overgevoelig zijn voor jodium. Vermijd langdurig gebruik op grote huidoppervlakken en vermijd contact met ogen en slijmvliezen.

Recent bekeken