Zoeken
Bollman ampullenetui klapmodel
Artikel nr: 0510110
Merk: Bollmann

Bollman ampullenetui klapmodel

€ 58,99 € 48,75
Bollman ampullenetui klapmodel
Bollman ampullenetui klapmodel
€ 58,99 € 48,75
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Bollmann
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0510110
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Bollman Ampullen Klap Etui in het zwart is een compacte en stijlvolle oplossing voor het veilig opbergen en vervoeren van medische ampullen. Dit etui heeft ruimte voor 12 grote en 30 kleine ampullen, waardoor het bijzonder geschikt is voor medisch personeel dat behoefte heeft aan een georganiseerde en toegankelijke opslag voor essentiële medicijnen. De zwarte uitvoering geeft het etui een professionele uitstraling, ideaal voor gebruik in diverse medische settings.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Bollmann
Referentienummer
49400
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Herbruikbaar
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Bollman Ampullen Klap Etui is een essentieel accessoire voor artsen, verpleegkundigen en andere gezondheidszorgprofessionals. Het etui is speciaal ontworpen om een breed scala aan ampullen veilig op te bergen en te vervoeren.

  • Capaciteit en Indeling: Het etui biedt plaats aan 12 grote en 30 kleine ampullen, wat zorgt voor voldoende ruimte en flexibiliteit om verschillende soorten medicijnen mee te nemen.
  • Duurzaam en Stijlvol Ontwerp: Uitgevoerd in elegant zwart, is het etui niet alleen praktisch maar ook stijlvol, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling.
  • Veilig en Georganiseerd: De indeling van het etui zorgt ervoor dat de ampullen veilig en georganiseerd blijven, wat het risico op breuk vermindert en snel toegang tot de benodigde medicijnen biedt.
  • Compact en Draagbaar: Dankzij het compacte formaat is het etui gemakkelijk mee te nemen, ideaal voor professionals die vaak onderweg zijn.
  • Hoogwaardige Materialen: Vervaardigd uit kwalitatieve materialen, garandeert dit etui duurzaamheid en een lange levensduur.
Recent bekeken