Zoeken
Allerfre Loratadine, 7 tabletten
Artikel nr: 645637
Merk: Allerfre

Allerfre Loratadine, 7 tabletten

€ 5,55 € 5,09
Allerfre Loratadine, 7 tabletten
Allerfre Loratadine, 7 tabletten
€ 5,55 € 5,09
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Allerfre
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 645637
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Allerfre Loratadine is een effectief en gebruiksvriendelijk anti-allergiemedicijn dat snel verlichting biedt bij hooikoorts en andere allergische reacties. Met zijn niet-sederende eigenschappen zorgt het ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten kunt voortzetten zonder last van sufheid.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Allerfre
Referentienummer
645637
Verpakkingstype
Pak
Inhoud
10 mg
Toepassing
Preventief
Probleem
Allergie
Geschiktheid
Herbruikbaar
Uitvoering
Steriel
Duurzaam
Nee
Oplosbaarheid
Normaal oplosbaar
Soort
Medicatie en supplementen
Omschrijving

Allerfre Loratadine is een uitstekende keuze voor mensen die lijden aan seizoensgebonden allergieën, zoals hooikoorts, of aanhoudende allergische reacties zoals huisstofmijt- of dierenallergie. Dit medicijn werkt door het blokkeren van de werking van histamine, een stof in het lichaam die allergische symptomen veroorzaakt.

  • Snelle werking: Allerfre Loratadine begint binnen een uur na inname te werken, wat zorgt voor snelle verlichting van allergische symptomen.
  • 24-uurs bescherming: Eén tablet biedt tot 24 uur bescherming tegen allergieën, wat betekent dat u slechts één keer per dag hoeft te doseren.
  • Niet-sederend: In tegenstelling tot sommige andere anti-allergiemiddelen veroorzaakt Allerfre Loratadine geen slaperigheid, waardoor het ideaal is voor gebruik overdag.
  • Veelzijdig in gebruik: Effectief tegen een breed scala aan allergische symptomen, waaronder niezen, loopneus, jeukende of tranende ogen en jeuk aan de huid.

Gebruiksaanwijzing: 
Voor volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder wordt aanbevolen om één tablet Allerfre Loratadine per dag in te nemen. Het is het beste om de tablet op een vast tijdstip elke dag in te nemen, met of zonder voedsel. Voor kinderen jonger dan 12 jaar of personen met ernstige leverproblemen, raadpleeg eerst een arts voordat u dit product gebruikt.

De effectiviteit van Allerfre Loratadine in het beheersen van allergische symptomen en het verbeteren van de kwaliteit van leven is goed gedocumenteerd. Het stelt gebruikers in staat om te genieten van de buitenlucht en dagelijkse activiteiten zonder de hinder van allergieën.

Recent bekeken