Zoeken
Mayotube Airway Guedel groen = 2
Artikel nr: 435099-GR
Merk: Lifeguard

Mayotube Airway Guedel groen = 2

€ 2,36 € 1,95
Mayotube Airway Guedel groen = 2
Mayotube Airway Guedel groen = 2
€ 2,36 € 1,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Lifeguard
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 435099-GR
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mayotube Airway Guedel in groen, maat 2, is een orofaryngeale luchtwegbuis speciaal ontworpen voor kleinere volwassenen of tieners. Deze buis zorgt voor een veilige en effectieve manier om de luchtweg open te houden tijdens medische procedures, en is een essentieel instrument in noodgevallen, anesthesie en reanimatie.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Lifeguard
Referentienummer
81161
Kleur
Groen
Verpakkingstype
Stuk
Duurzaam
Nee
Maat
2
Productomschrijving

De Mayotube Airway Guedel in groen, maat 2, biedt een betrouwbare oplossing voor luchtwegmanagement in medische situaties. Deze orofaryngeale luchtwegbuis is een belangrijk hulpmiddel voor het vrijhouden van de luchtweg bij kleinere volwassenen of tieners.

  • Specifieke Maat voor Kleinere Volwassenen/Tieners: Maat 2 is ideaal afgestemd op de anatomische behoeften van kleinere volwassenen of tieners.
  • Duurzaam en Flexibel Materiaal: Vervaardigd uit robuust materiaal dat bestand is tegen bijten en buigen, wat zorgt voor een stabiele luchtwegondersteuning.
  • Veilig Ontwerp: Uitgerust met een zacht afgerond uiteinde om trauma aan de orale mucosa te voorkomen, plus een centraal kanaal voor gemakkelijke ademhaling.
  • Groene Kleurcodering voor Snel Gebruik: De groene kleur van maat 2 maakt het eenvoudig om snel de juiste maat te identificeren in noodsituaties.
  • Gemakkelijk in Gebruik: Ontworpen voor snelle en eenvoudige plaatsing, wat essentieel is in kritieke momenten.

De Mayotube Airway Guedel in groen, maat 2, is een onmisbaar instrument voor medische professionals in spoedeisende hulp, anesthesie en reanimatie, waarbij een snelle en effectieve luchtwegvrijmaking vereist is.

Recent bekeken