Zoeken
Agravetang Michel 12 cm RVS
Artikel nr: 0264043

Agravetang Michel 12 cm RVS

€ 19,77 € 16,34
Agravetang Michel 12 cm RVS
Agravetang Michel 12 cm RVS
€ 19,77 € 16,34
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264043
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Agravetang Michel van 12 cm, vervaardigd uit roestvrij staal van uitmuntende kwaliteit, is speciaal ontworpen voor het verwijderen van chirurgische nietjes (agraves) uit de huid. Deze tang biedt een goede grip dankzij het geribbelde handvat, waardoor deze essentieel is voor professionals in de gezondheidszorg. Geschikt voor reiniging in een ultrasoon bad of autoclaaf, garandeert deze tang hygiëne en duurzaamheid in medische omgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001013.12
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Agravetang Michel 12 cm, gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, is een onmisbaar instrument voor medische professionals betrokken bij chirurgische procedures. Deze tang is specifiek ontwikkeld voor het veilig en efficiënt verwijderen van 'ouderwetse' chirurgische nietjes, ook bekend als agraves, die worden gebruikt om wonden te sluiten na operaties. Het geribbelde handvat zorgt voor een stevige en veilige grip, wat de precisie tijdens het verwijderen van de nietjes verbetert.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardig Roestvrij Staal: De tang is gemaakt van roestvrij staal van uitmuntende kwaliteit, wat zorgt voor een lange levensduur en weerstand tegen corrosie.
  • Geribbeld Handvat: Biedt een uitstekende grip, waardoor de tang makkelijk te hanteren is tijdens medische procedures.
  • Veelzijdige Reinigingsopties: Geschikt voor reiniging via ultrasoon bad of autoclaveren, wat de steriliteit en veiligheid verhoogt.
  • Precisie en Efficiëntie: Ontworpen voor het nauwkeurig verwijderen van chirurgische nietjes, waardoor het herstelproces van de patiënt wordt bevorderd.

Technische Specificaties

Lengte: 12 cm
Materiaal: Roestvrij staal
Type: Agravetang voor het verwijderen van chirurgische nietjes
Reiniging: Geschikt voor ultrasoon bad en autoclaaf

Gebruiksaanwijzing

Voor het verwijderen van chirurgische nietjes, positioneer de agravetang zodanig dat de nietjes stevig worden vastgegrepen. Knijp vervolgens in de handvaten om de nietjes voorzichtig te verwijderen zonder de huid van de patiënt te beschadigen. Na gebruik dient de tang te worden gereinigd en gesteriliseerd volgens de aanbevolen methoden om kruisbesmetting te voorkomen.

Recent bekeken