Zoeken
Avoca Zilvernitraatstiften 95%, 10 stuks
Artikel nr: 0320032
Merk: Bray Group

Avoca Zilvernitraatstiften 95%, 10 stuks

€ 13,35 € 12,25
Avoca Zilvernitraatstiften 95%, 10 stuks
Avoca Zilvernitraatstiften 95%, 10 stuks
€ 13,35 € 12,25
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Bray Group
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0320032
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Zilvernitraatstiften 95%, verpakt per 10 stuks, zijn ontworpen voor precieze cauterisatie en behandeling van huidletsels, zoals wratten, granulatieweefsel, en kleine oppervlakkige wonden. Deze stiften bieden een effectieve, niet-invasieve methode voor dermatologische procedures, waarbij de antimicrobiële eigenschappen van zilvernitraat worden benut voor snelle genezing en minimale littekenvorming.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Bray Group
Referentienummer
AVOCA95
Kleur
Blauw
Afmeting
15 cm
Verpakkingstype
Pak
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Wratten
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medicatie en supplementen
Omschrijving

Zilvernitraatstiften met een concentratie van 95% zijn essentiële instrumenten in de dermatologie en kleine chirurgische ingrepen. Ze bieden een betrouwbare en veilige methode voor het cauteriseren van kleine huidletsels, het stoppen van bloedingen, en het verwijderen van ongewenst weefsel. Deze set van 10 stuks maakt gebruik van de sterke antimicrobiële werking van zilvernitraat, wat bijdraagt aan het voorkomen van infecties en het bevorderen van een snelle genezing.

Zilvernitraat dient alleen te worden gebruikt onder streng medisch toezicht, en is voor geschikt voor éénmalig gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bekijk onze video voor een duidelijker gebruik van de Helsesteen, zilvernitraatstift. Gebruik de onderkant van een glas om een grote druppel water op te leggen. Hierin dipt u de stift gedurende maximaal 60 seconden zodat het water een oplossing vormt met de zilvernitraat in de stift. Het doel is om de druppel vocht over te brengen naar de toegedane huid. Zonder druk legt u door middel van een stipje de oplossing op de te behandelen plaats. Laat het daarna rusten, eventueel 24 uur later zachtjes veilen voordat u de behandeling herhaalt. 

Het is per situatie verschillend hoe vaak de behandeling herhaalt moet worden, overleg hiervoor altijd met uw arts.

Belangrijke Kenmerken

  • Efficiënte Cauterisatie: Geschikt voor het behandelen van wratten, granulatieweefsel, en kleine oppervlakkige wonden, waarbij het risico op infectie wordt verminderd.
  • Antimicrobiële Werking: Zilvernitraat heeft krachtige antimicrobiële eigenschappen, die helpen bij het voorkomen van bacteriële infecties in de behandelde gebieden.
  • Minimale Littekenvorming: Zorgt voor een schone cauterisatie met een minimale kans op littekenvorming, ideaal voor gebruik op zichtbare gebieden.
  • Gebruiksgemak: De stiften zijn eenvoudig in gebruik, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor geautoriseerd thuisgebruik onder begeleiding.

Toepassing en Gebruik

Om een zilvernitraatstift (Helse Steen) te gebruiken, bevochtig het te behandelen gebied licht met water om een betere reactie van het zilvernitraat te waarborgen. Breng de punt van de stift voorzichtig aan op het doelgebied, waarbij direct contact met gezonde huid moet worden vermeden. Het aantal toepassingen en de duur van de behandeling kunnen variëren afhankelijk van de aard en de grootte van het letsel.

Voorzorgsmaatregelen

Zilvernitraat kan tijdelijke of permanente verkleuring van de huid en andere oppervlakken veroorzaken. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en gebruik de stiften niet op grote open wonden of voor langdurige perioden zonder medisch advies. Draag geschikte beschermende kleding om vlekken op kleding of huid te voorkomen.

Z-index nummer: 16126904

Downloads
Recent bekeken