Zoeken
Avoca Zilvernitraatstift 40% in rood plastic huls
Artikel nr: 0320030
Merk: Bray Group

Avoca Zilvernitraatstift 40% in rood plastic huls

€ 8,45 € 7,75
Avoca Zilvernitraatstift 40% in rood plastic huls
Avoca Zilvernitraatstift 40% in rood plastic huls
€ 8,45 € 7,75
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Bray Group
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0320030
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Avoca Zilvernitraatstift 40% is een medisch instrument bedoeld voor de cauterisatie en behandeling van wratten, abnormaal littekenweefsel, en hypergranulatie. De stift bevat 40% zilvernitraat en 60% kaliumnitraat, en staat bekend om zijn effectieve adstringerende werking. Bij contact met vocht verkleurt het behandelde gebied donkerblauw, grijs of zwart. Het is cruciaal om de omliggende huid te beschermen en de stift voorzichtig aan te brengen om ongewenste vlekken te vermijden. Dit product vereist zorgvuldige hantering en opslag.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Bray Group
Referentienummer
226504
Kleur
Rood
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Wratten
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medicatie en supplementen
Omschrijving

De Avoca Zilvernitraatstift 40% biedt een betrouwbare oplossing voor de behandeling van diverse huidproblemen. Door de unieke samenstelling is deze stift zeer effectief in het aanstippen en cauteriseren van aangetast weefsel, wat bijdraagt aan een sneller herstelproces.

Bekijk onze video voor een duidelijker gebruik van de Helsesteen, zilvernitraatstift. Gebruik de onderkant van een glas om een grote druppel water op te leggen. Hierin dipt u de stift gedurende maximaal 60 seconden zodat het water een oplossing vormt met de zilvernitraat in de stift. Het doel is om de druppel vocht over te brengen naar de toegedane huid. Zonder druk legt u door middel van een stipje de oplossing op de te behandelen plaats. Laat het daarna rusten, eventueel 24 uur later zachtjes veilen voordat u de behandeling herhaalt. 

Het is per situatie verschillend hoe vaak de behandeling herhaalt moet worden, overleg hiervoor altijd met uw arts.

Veiligheidsmaatregelen en Gebruik

  • Bescherming van Omliggende Huid: Het is essentieel om de huid rondom het behandelde gebied te beschermen met vaseline om ongewenste verkleuring te voorkomen.
  • Voorzichtig Aanbrengen: De stift dient lichtjes aangestipt te worden zonder te drukken, om de effectiviteit te maximaliseren en de omliggende huid te beschermen. 
  • Waarschuwing voor Vlekken: Zilvernitraat vlekt op alle materialen en kan ernstige brandwonden veroorzaken. Het is belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan bij het gebruik.
  • Opslag: Bewaar de stift op een droge, donkere plaats om de kwaliteit te behouden.

Beperkingen in Gebruik

  • Gebruik de Avoca Zilvernitraatstift (Helse Steen) maximaal één keer per dag en niet langer dan 2-3 weken.
  • Het is van belang dit product alleen te gebruiken onder begeleiding van een medisch professional en volgens de aanwijzingen van uw arts.

Z-index Nummer: 15107000

Recent bekeken