Zoeken
Vermed VersaTrode FS50R Elektroden VersaTrode 8 x 50 stuks
Artikel nr: 0610309

Vermed VersaTrode FS50R Elektroden VersaTrode 8 x 50 stuks

€ 68,37 € 56,50
Vermed VersaTrode FS50R Elektroden VersaTrode 8 x 50 stuks
Vermed VersaTrode FS50R Elektroden VersaTrode 8 x 50 stuks
€ 68,37 € 56,50
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610309
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Vermed VersaTrode FS50R elektroden zijn hoogwaardige, zelfklevende elektroden ontworpen voor betrouwbare signaaloverdracht en comfort tijdens elektrocardiografie (ECG) procedures. Verpakt in acht dozen van 50 stuks, bieden deze elektroden een optimale hechting en minimaliseren huidirritatie, wat ze geschikt maakt voor zowel kort- als langdurig gebruik in klinische en ziekenhuisomgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
A-Kwaliteit
Referentienummer
FS50R
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Vermed VersaTrode FS50R elektroden vertegenwoordigen de nieuwste innovatie in elektrocardiografie, door het leveren van consistente en nauwkeurige resultaten voor patiënten monitoring en diagnostische procedures. Deze zelfklevende elektroden zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van medische professionals, door het combineren van superieure signaaloverdracht met uitzonderlijk patiënten comfort.

Kenmerken en Voordelen

  • Zelfklevend Ontwerp: Garandeert een sterke, maar comfortabele hechting aan de huid, waardoor de noodzaak voor herpositionering wordt verminderd en de consistentie van de metingen wordt verbeterd.
  • Optimale Signaaloverdracht: Biedt een heldere en betrouwbare registratie van hartactiviteit, essentieel voor nauwkeurige diagnostiek en patiënten monitoring.
  • Minimaliseert Huidirritatie: Gemaakt met hypoallergene materialen die zacht zijn voor de huid, wat deze elektroden ideaal maakt voor zowel korte als langdurige toepassingen.
  • Brede Toepasbaarheid: Geschikt voor gebruik in diverse medische instellingen, waaronder ziekenhuizen, klinieken en privépraktijken.
  • Grootverpakking: Geleverd in acht dozen van 50 stuks, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor faciliteiten met een hoog volume aan ECG-procedures.

Toepassing en Gebruik

De Vermed VersaTrode FS50R elektroden zijn eenvoudig in gebruik: verwijder de beschermfolie, plaats de elektrode op de gereinigde huid en druk zachtjes aan voor een stevige bevestiging. Deze elektroden zijn compatibel met de meeste ECG-apparaten en zijn ideaal voor een breed scala aan cardiologische onderzoeken, waaronder routinecontroles, monitoring tijdens operaties en langdurige hartbewaking.

Recent bekeken