Zoeken
Tongspatels Hout Steriel, 50 stuks
Artikel nr: 229590
Merk: MediWare

Tongspatels Hout Steriel, 50 stuks

€ 4,17 € 3,45
Tongspatels Hout Steriel, 50 stuks
Tongspatels Hout Steriel, 50 stuks
€ 4,17 € 3,45
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 229590
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Steriele Tongspatels van Hout, verpakt per 50 stuks, zijn speciaal ontworpen voor medisch gebruik om een hoge mate van hygiëne en patiëntveiligheid te waarborgen. Deze spatels zijn extra gesteriliseerd vóór verpakking voor significante kiemreductie. Elk spatel is individueel verpakt in papier, waardoor hygiënische en veilige hantering gegarandeerd is. Dankzij de splintervrije kwaliteit garanderen ze een soepele en zachte toepassing. Met een compact formaat van 150 x 18 mm bieden deze spatels gemakkelijke hantering en precieze toepassing.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
G8 150
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De steriele Tongspatels van Hout zijn een onmisbaar instrument in elke medische praktijk, van huisartsenposten tot gespecialiseerde klinieken. Deze spatels zijn ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van de moderne gezondheidszorg, waarbij de veiligheid van de patiënt en hygiëne voorop staan.

Kenmerken en Voordelen

  • Hoogwaardige Sterilisatie: Extra sterilisatieproces voorafgaand aan de verpakking zorgt voor een aanzienlijke vermindering van kiemen, wat essentieel is voor het beschermen van zowel patiënten als zorgverleners.
  • Individueel Verpakt: Elke tongspatel is individueel verzegeld in papier, wat bijdraagt aan de hygiëne en het gemak van gebruik in elke medische setting.
  • Splintervrije Kwaliteit: Zorgvuldig vervaardigd om splintervrij te zijn, deze spatels zorgen voor een zachte en comfortabele ervaring voor de patiënt tijdens het onderzoek.
  • Compact en Handzaam: Het formaat van 150 x 18 mm maakt deze spatels bijzonder handig in gebruik, en zorgt voor een nauwkeurige toepassing bij het onderzoeken van de mond- en keelholte.

Technische Specificaties

De Tongspatels van Hout zijn vervaardigd uit hoogwaardig hout, met aandacht voor zowel sterkte als flexibiliteit. De afmetingen en het ontwerp zijn geoptimaliseerd voor medisch gebruik, waarbij elke spatel eenmalig gebruikt wordt om kruisbesmetting te voorkomen.

Gebruiksinstructies

Open de individuele papieren verpakking en verwijder de steriele tongspatel voor gebruik. Na het onderzoek of de toepassing moet de spatel worden weggegooid in overeenstemming met de richtlijnen voor medisch afval.

Veelzijdige Toepassing

Deze steriele Tongspatels van Hout zijn geschikt voor een breed scala aan medische toepassingen, waaronder het onderzoeken van de mond- en keelholte, het aanbrengen van zalven, en het ondersteunen bij wondzorg. Hun veelzijdigheid en betrouwbaarheid maken ze tot een waardevolle aanvulling op elke medische uitrusting.

Recent bekeken