Zoeken
Tiemann katheter 40 cm Ch 12, per stuk
Artikel nr: 0710120
Merk: DCT

Tiemann katheter 40 cm Ch 12, per stuk

€ 2,13 € 1,95
Tiemann katheter 40 cm Ch 12, per stuk
Tiemann katheter 40 cm Ch 12, per stuk
€ 2,13 € 1,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0710120
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Tiemann katheter Ch 12, 40 cm per stuk, is een hoogwaardige DCT Tiemann katheter ontworpen voor medisch gebruik, met een trechterconnector voor eenvoudige aansluiting. De kleurcodering correspondeert met de maat voor snelle identificatie. Deze katheter heeft een bijzonder zachte, satijnachtige oppervlakte om trauma aan slijmvliezen te minimaliseren, met een lumen van de atraumatische laterale ogen die overeenkomt met de maat. De zachte en afgeronde katheter tip bevordert een veilige en comfortabele inbrenging. Elk exemplaar is steriel en individueel verpakt, met een lengte van 40 cm.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1803
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Tiemann katheter Ch 12, 40 cm, is specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van medische professionals voor katheterisatieprocedures. De DCT Tiemann katheter combineert functionaliteit met patiëntcomfort door middel van zijn innovatieve ontwerpkenmerken.

Kenmerken en Voordelen

  • Trechterconnector: Biedt een betrouwbare en gemakkelijke aansluiting op urineopvangzakken en andere medische apparatuur.
  • Kleurcodering: Maakt snelle identificatie van de maat mogelijk, wat de efficiëntie verbetert en het risico op fouten vermindert.
  • Zachte, Satijnachtige Oppervlakte: Minimaliseert het risico op trauma aan de slijmvliezen tijdens het inbrengen en gebruik, wat bijdraagt aan het comfort van de patiënt.
  • Atraumatische Laterale Ogen: Het lumen van deze ogen is aangepast aan de maat van de katheter voor optimale urineafvoer zonder schade aan te richten.
  • Zachte en Afgeronde katheter tip: Zorgt voor een veilige en comfortabele passage door de urethra.
  • Steriele Verpakking: Elk exemplaar is steriel en individueel verpakt voor maximale hygiëne en veiligheid.
  • Lengte van 40 cm: Biedt voldoende lengte voor effectieve blaaskatheterisatie bij een breed scala aan patiënten.

Toepassing en Gebruik

Deze Tiemann katheter is bedoeld voor medisch personeel voor het uitvoeren van katheterisatieprocedures, voornamelijk in situaties waarbij een zachte en flexibele katheter nodig is. Geschikt voor zowel kortdurend als langdurig gebruik, deze katheter zorgt voor een effectieve urineafvoer met een verminderd risico op infectie en trauma. Zorgvuldige naleving van steriele technieken is aanbevolen bij het inbrengen van de katheter.

Recent bekeken