Zoeken
Sekusept Classic poeder 2 kg
Artikel nr: 090040
Merk: Ecolab

Sekusept Classic poeder 2 kg

€ 47,19 € 39,00
Sekusept Classic poeder 2 kg
Sekusept Classic poeder 2 kg
€ 47,19 € 39,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Ecolab
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
 • Uw specialist met +120 jaar ervaring
 • Altijd scherp geprijst
 • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 090040
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Sekusept Classic poeder is een krachtig desinfectiemiddel in poedervorm, speciaal ontworpen voor het reinigen en desinfecteren van medische en chirurgische instrumenten. Dit product wordt gebruikt in ziekenhuizen, klinieken, en laboratoria om een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën, virussen en schimmels, effectief te elimineren. Sekusept Classic lost op in water en creëert een desinfectieoplossing die zorgt voor een grondige reiniging, terwijl het de levensduur van de instrumenten behoudt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Ecolab
Referentienummer
J6 SSC8
Kleur
Wit
Verpakkingstype
Pot
Behandeling
Desinfectie, Reinigen
Geschiktheid
Professioneel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Ja
Oplosbaarheid
Snel oplosbaar
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

Sekusept Classic poeder is essentieel voor de sterilisatie van medische apparatuur en oppervlakken.

 • Breed Spectrum Desinfectie: Het poeder is effectief tegen een grote verscheidenheid aan pathogenen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor het desinfecteren van medische instrumenten. Werkt tegen bacteriën, schimmels, Vacciniavirus, Papovavirus, Adenovirus, Pollovirus, Rotavirus, Hepatitis B (HBV) en het HIV1 virus.
 • Gebruiksvriendelijk: Het poeder lost gemakkelijk op in water, waardoor een krachtige desinfectieoplossing ontstaat die eenvoudig toe te passen is. Het poeder is stofarm en dus veilig in gebruik.
 • Veilig voor Instrumenten: Ontworpen om de integriteit en functionaliteit van medische instrumenten te behouden, waardoor de levensduur van kostbare apparatuur verlengd wordt.
 • Efficiënt en Economisch: Door de hoge concentratie is slechts een kleine hoeveelheid poeder nodig om een effectieve desinfectieoplossing te maken.
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor gebruik in een reeks van medische instellingen, waaronder ziekenhuizen, tandartspraktijken en laboratoria. 
 • Universeel inzetbaar: Geschikt voor vele soorten instrumenten en alle oppervlakken. Kan in een ultrasoonbad. Niet geschikt voor flexibele endoscopen of instrumenten vervaardigd uit aluminium of met chroom of nikkel coating.

Gebruiksinstructies:

 1. Los de aanbevolen hoeveelheid Sekusept Classic poeder op in de aangegeven hoeveelheid water. Na 15 minuten is het poeder volledig opgelost.
 2. Plaats de te desinfecteren instrumenten in de oplossing en zorg ervoor dat ze volledig ondergedompeld zijn.
 3. Laat de instrumenten voor de aanbevolen tijd in de oplossing om een effectieve desinfectie te garanderen.
 4. Haal de instrumenten uit de oplossing en spoel ze grondig af met schoon water.
 5. Droog de instrumenten af en bewaar ze op een hygiënische manier.

Sekusept Classic poeder is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het handhaven van hoge hygiënestandaarden in de gezondheidszorg.

Downloads
Recent bekeken