Zoeken
Aidian QuikRead go CRP analyzer
Artikel nr: 0610071
Merk: Aidian

Aidian QuikRead go CRP analyzer

€ 1.692,79 € 1.399,00
Aidian QuikRead go CRP analyzer
Aidian QuikRead go CRP analyzer
€ 1.692,79 € 1.399,00
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Aidian
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610071
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Ontdek het Aidian QuikRead go Instrument: uw partner voor snelle en betrouwbare diagnostische metingen. Dit compacte, volautomatische apparaat is een essentiële aanwinst voor elke zorgprofessional, ontworpen om kwantitatieve en kwalitatieve analyses moeiteloos uit te voeren met de bijbehorende QuikRead go reagenskits.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Aidian
Referentienummer
OD-133893
Kleur
Wit
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Uitvoering
Adapter
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

Het QuikRead go-systeem, bestaande uit het instrument en de gebruiksklare kits, is specifiek ontwikkeld om de workflow in de primaire gezondheidszorg te optimaliseren. Het apparaat onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface, waarmee u eenvoudig patiënt- en operatorgegevens kunt invoeren, en door de mogelijkheid om naadloos te integreren met uw HIS/LIS-systemen. Dit zorgt niet alleen voor een verhoogde patiëntveiligheid door het verminderen van menselijke fouten bij het registreren van resultaten, maar ook voor een snellere behandeling dankzij de automatische gegevensoverdracht.

Belangrijkste kenmerken van het QuikRead go Instrument:

  • Gebruiksgemak: Een intuïtieve gebruikersinterface met een interactief touchscreen leidt gebruikers door de testprocedures met behulp van duidelijke animaties.
  • Snelle en betrouwbare resultaten: Afhankelijk van de analyt duurt een meting slechts 2 tot 6 minuten. Het instrument leest en toont de resultaten automatisch, waarbij gegevens veilig worden opgeslagen in het interne geheugen.
  • Veelzijdige connectiviteit: Met drie USB-poorten voor externe apparaten zoals geheugensticks, printers, en barcodelezers, plus uitgebreide LIS/HIS-connectiviteitsmogelijkheden via zowel unidirectionele als bidirectionele verbindingen, biedt het QuikRead go Instrument flexibiliteit in dataoverdracht en -opslag.
  • Technische specificaties: Afmetingen van 27 cm (l) x 15,5 cm (b) x 14,5 cm (h) en een gewicht van slechts 1,7 kg zonder voeding. Het instrument ondersteunt zowel immunoturbidimetrische als fotometrische metingen en biedt een geheugencapaciteit voor 100 patiëntresultaten, 100 QC-resultaten en 100 LIS offline resultaten.

Dit instrument is ontworpen met het oog op minimalisering van onderhoud, waarbij elke cuvet voorzien is van een barcode die alle benodigde testinformatie bevat, waardoor het apparaat uiterst nauwkeurig en betrouwbaar is in zijn metingen.

Gebruiksaanwijzing:

Het gebruik van het QuikRead go Instrument is eenvoudig en intuïtief. Na het invoeren van de benodigde patiënt- of operator-ID, plaatst u de voorgevulde cuvet in het apparaat. Het instrument voert automatisch de nodige stappen uit, van het mengen en toevoegen van reagentia tot het weergeven van de resultaten. Voor een optimaal gebruik en integratie met uw HIS/LIS-systemen, biedt het instrument uitgebreide ondersteuning en flexibiliteit via zijn connectiviteitsmogelijkheden.

De QuikRead go Instrument staat garant voor een revolutie in de snelheid en nauwkeurigheid van diagnostische testen, waardoor zorgprofessionals kunnen rekenen op betrouwbare gegevens voor een efficiënte patiëntenzorg.

Downloads
QuickRead_Go (4.39 MB)
Recent bekeken