Zoeken
Bezoekers Veiligheidsbril Portwest, per stuk
Artikel nr: 1011694
Merk: MediWare

Bezoekers Veiligheidsbril Portwest, per stuk

€ 7,20 € 5,95
Bezoekers Veiligheidsbril Portwest, per stuk
Bezoekers Veiligheidsbril Portwest, per stuk
€ 7,20 € 5,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: MediWare
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1011694
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Portwest Bezoekers Veiligheidsbril PW30 biedt uitgebreide oogbescherming met een panoramisch zicht, ontworpen voor comfort en veiligheid in diverse omgevingen. Deze metaalvrije bril, met ingebouwde wenkbrauw- en zijbeschermers, is voorzien van een anti-kras coating en 99% UV-bescherming, waardoor hij geschikt is om over de meeste correctiebrillen te dragen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
MediWare
Referentienummer
PW30
Kleur
Transparant
Materiaal
Polymeer
Verpakkingstype
Stuk
Leeftijdscategorie
Volwassenen (20-64 jaar)
Toepassing
Preventief
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel, Particulier
Uitvoering
Niet steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Persoonlijke beschermingsmiddelen
Productomschrijving

De Portwest PW30 Bezoekers Veiligheidsbril is een geavanceerd beschermingsmiddel voor de ogen dat specifiek ontworpen is om zowel veiligheid als comfort te bieden in industriële en laboratoriumomgevingen. Met zijn panoramische ontwerp en uitgebreide zijbescherming biedt het een optimale visuele ervaring zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

Hoogtepunten van Ontwerp en Veiligheid

Deze veiligheidsbril onderscheidt zich door verschillende innovatieve kenmerken:

  • Wenkbrauw- en Zijschermen: Bieden uitstekende bescherming tegen stof, splinters en chemische spatten, met ventilatie om beslaan te voorkomen.
  • Doorzichtig Ontwerp: Voor beter perifeer zicht en de mogelijkheid om over de meeste correctiebrillen gedragen te worden zonder zichtbeperking.
  • Anti-Kras Coating: Verlengt de levensduur van de bril door het risico op oppervlakteschade te verminderen, terwijl het heldere zicht behouden blijft.
  • UV-Bescherming: Biedt 99% bescherming tegen schadelijke UV-stralen, essentieel voor werkzaamheden buiten of in fel verlichte omgevingen.
  • CE Certificering: Verzekert naleving van de hoogste veiligheidsnormen, zoals vastgesteld door EN 166 1 F, EN 170 2C-1.2, en ANSI/ISEA Z87 +.

Materialen & Normeringen

De veiligheidsbril is vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, een materiaal bekend om zijn impactbestendigheid en duurzaamheid. De naleving van meerdere veiligheidsnormeringen bevestigt de betrouwbaarheid van de bril in uiteenlopende werkcondities.

Ideaal voor Diverse Toepassingen

Of u nu werkzaam bent in de bouw, in laboratoria, of bezoekers rondleidt in een industriële omgeving, de Portwest PW30 veiligheidsbril is een essentiële uitrusting voor oogbescherming. Het combineert geavanceerde bescherming met comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor dagelijks gebruik.

Recent bekeken