Zoeken
Peli voorhoofdlamp
Artikel nr: 0265251
Merk: Servoprax

Peli voorhoofdlamp

€ 64,01 € 52,90
Peli voorhoofdlamp
Peli voorhoofdlamp
€ 64,01 € 52,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0265251
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Peli voorhoofdlamp LED is een veelzijdige en duurzame verlichtingsoplossing, ontworpen voor professionals en outdoor liefhebbers die betrouwbare en krachtige verlichting nodig hebben. Deze lamp is uitgerust met drie LED's die, met een tweede druk op de knop, gezamenlijk kunnen worden geactiveerd om een maximale helderheid van 16 lumen te leveren. Met een indrukwekkende gebruiksduur van 21 uur is deze lamp ideaal voor langdurige taken of nachtelijke avonturen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
I5 2740
Kleur
Zwart
Materiaal
Elastiek
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Chirurgisch
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Productomschrijving
  • Krachtige Verlichting: Met drie LED's die samen 16 lumen licht bieden, is deze lamp perfect voor situaties waarin heldere en betrouwbare verlichting nodig is.
  • Lange Gebruiksduur: Met een gebruiksduur van 21 uur op één set batterijen, is deze lamp geschikt voor langdurig gebruik zonder frequent te hoeven wisselen van batterijen.
  • Waterdicht Ontwerp: Ontworpen om bestand te zijn tegen water, is deze lamp ideaal voor gebruik in diverse weersomstandigheden en outdoor activiteiten.
  • Comfortabele Hoofdbanden: Wordt geleverd met zowel een textiele als een rubberen hoofdband, die beiden zacht en elastisch zijn, waardoor ze comfortabel zitten gedurende langere perioden.
  • Vervangbare AAA Batterijen: De lamp wordt geleverd met drie vervangbare AAA batterijen, waardoor u altijd voorbereid bent.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor professionals in de bouw, reddingsdiensten, outdoor liefhebbers, kampeerders, wandelaars, en voor algemeen gebruik in en rond het huis.

De Peli voorhoofdlamp LED is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, duurzame en krachtige lichtbron.

Recent bekeken