Zoeken
Opstapje 1 trede
Artikel nr: 0213400
Merk: Servoprax

Opstapje 1 trede

€ 60,44 € 49,95
Opstapje 1 trede
Opstapje 1 trede
€ 60,44 € 49,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Servoprax
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0213400
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Dit robuuste en veilige opstapje met één trede is ontworpen om maximale stabiliteit en steun te bieden. Het versterkte frame en de extra dwarsveren maken het geschikt voor een maximale belasting van 250 kg. De antislip coating op zowel het loopvlak als de poten zorgt voor extra veiligheid, waardoor het risico op wegglijden aanzienlijk vermindert. Dit opstapje is praktisch voor zowel medische als huishoudelijke omgevingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Servoprax
Referentienummer
M1 6560
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof, Metaal
Afmeting
31 x 41 cm
Verpakkingstype
Stuk
Geschiktheid
Herbruikbaar
Duurzaam
Nee
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

Dit opstapje met één trede is een essentieel hulpmiddel voor zowel medische faciliteiten als thuisgebruik, waar veiligheid en stabiliteit van het grootste belang zijn.

  • Versterkt Frame: De sterke constructie met versterkt frame en extra dwarsveren garandeert een hoge duurzaamheid en stabiliteit, waardoor het opstapje een maximale belasting van 250 kg kan dragen.
  • Antislip Veiligheidskenmerken: Zowel het loopvlak als de poten zijn voorzien van een antislip coating, wat zorgt voor een veilige gebruikservaring en minimaliseert het risico op uitglijden.
  • Compacte Afmetingen: Het loopvlak van het opstapje meet 27,9 x 35,6 cm, met een totale frameafmeting van 30,5 x 40,6 cm en een hoogte van 22,5 cm. Deze compacte maat maakt het gemakkelijk op te bergen en te gebruiken in verschillende omgevingen.
  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor medische omgevingen zoals klinieken en ziekenhuizen, maar ook zeer geschikt voor thuisgebruik, bijvoorbeeld in keukens of voor het bereiken van hoge planken.
  • Eenvoudig en Functioneel Ontwerp: Het eenvoudige ontwerp zorgt ervoor dat het opstapje gemakkelijk te gebruiken is zonder ingewikkelde montage of instellingen.
Recent bekeken