Zoeken
Oogmagneet met lus en magneet afsluitbaar, 8 cm RVS
Artikel nr: 0264053

Oogmagneet met lus en magneet afsluitbaar, 8 cm RVS

€ 20,35 € 16,82
Oogmagneet met lus en magneet afsluitbaar, 8 cm RVS
Oogmagneet met lus en magneet afsluitbaar, 8 cm RVS
€ 20,35 € 16,82
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0264053
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De RVS Oogmagneet met afsluitbare lus en magneet, lengte 8 cm, is een gespecialiseerd instrument ontworpen voor het verwijderen van metaaldeeltjes uit het oog. Dit precisiegereedschap is essentieel voor oogartsen en spoedeisende hulpmedewerkers, biedende een veilige en effectieve methode om vreemde voorwerpen te extraheren zonder extra schade aan het oog te veroorzaken. De afsluitbare lus zorgt voor controle en precisie, terwijl de magneet kleine metalen deeltjes aantrekt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Medipharchem
Referentienummer
B001128.08
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De RVS Oogmagneet met lus en magneet is een onmisbaar instrument voor medische professionals die gespecialiseerd zijn in oog zorg. Met zijn compacte formaat van 8 cm biedt het een handige en effectieve oplossing voor het nauwkeurig verwijderen van metaaldeeltjes uit het oog. Dit instrument is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, wat zorgt voor duurzaamheid en steriliteit bij elk gebruik.

Belangrijke Kenmerken

  • Afsluitbare Lus: Biedt extra controle en precisie bij het vastgrijpen en verwijderen van niet-magnetische vreemde voorwerpen uit het oog.
  • Ingebouwde Magneet: Effectief voor het aantrekken en vasthouden van kleine metalen deeltjes, waardoor het risico op verdere oogschade wordt geminimaliseerd.
  • RVS Constructie: Garandeert een lange levensduur en eenvoudige sterilisatie, essentieel voor het handhaven van hoge hygiënestandaarden in medische instellingen.
  • Compact en Draagbaar: Met een lengte van 8 cm is het instrument gemakkelijk te hanteren en geschikt voor zowel klinische als noodscenario's.

Toepassing en Gebruik

Dit instrument is speciaal ontworpen voor gebruik in de oogheelkunde, waar precisie en veiligheid voorop staan. Het kan gebruikt worden voor het verwijderen van zowel magnetische als niet-magnetische vreemde voorwerpen. De afsluitbare lus maakt het mogelijk om niet-magnetische voorwerpen zorgvuldig te omcirkelen en te verwijderen, terwijl de magneet magnetische deeltjes aantrekt. Dit gereedschap is onmisbaar in situaties waarbij elke seconde telt, zoals bij spoedeisende hulp.

Voorzorgsmaatregelen

Hoewel de RVS Oogmagneet met lus en magneet een veilige methode biedt voor het verwijderen van vreemde voorwerpen, is professionele training en ervaring vereist om het instrument correct te gebruiken. Het is cruciaal om de oogmagneet voor en na elk gebruik te steriliseren om kruisbesmetting te voorkomen.

Recent bekeken