Zoeken
Omron flexibel manchet large (32 - 42 cm)
Artikel nr: 0110080
Merk: Omron

Omron flexibel manchet large (32 - 42 cm)

€ 48,34 € 39,95
Omron flexibel manchet large (32 - 42 cm)
Omron flexibel manchet large (32 - 42 cm)
€ 48,34 € 39,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Omron
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0110080
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De Omron CL2 manchet large (HEM-CL24) is een hoogwaardige, flexibele manchet ontworpen voor nauwkeurige bloeddrukmetingen bij bovenarmomtrekken van 32 tot 42 centimeter. Deze zachte en aanpasbare manchet, compleet met slang en twee aansluitpluggen, biedt compatibiliteit met diverse Omron bloeddrukmeters, waarbij gebruiksgemak en precisie centraal staan.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Omron
Referentienummer
HEM-CL24
Kleur
Grijs
Verpakkingstype
Stuk
Leeftijdscategorie
Volwassenen (20-64 jaar)
Toepassing
Diagnostisch
Geschiktheid
Professioneel
Uitvoering
Arm
Duurzaam
Nee
Maat
L
Soort
Apparatuur en machines
Omschrijving

De Omron CL2 large manchet (HEM-CL24) vertegenwoordigt de top in comfort en precisie voor bloeddrukmeting thuis. Geschikt voor een brede reeks bovenarmomtrekken van 32 tot 42 centimeter, is dit de grootste manchetgrootte die Omron aanbiedt. Zijn flexibiliteit en zachte materialen zorgen voor een comfortabele ervaring, zelfs tijdens regelmatige metingen.

Unieke Eigenschappen & Voordelen

Deze manchet is uniek ontworpen om gebruikers een optimale en betrouwbare bloeddrukmeting te bieden. De bijgeleverde slang en manchetpluggen garanderen een eenvoudige aansluiting op compatibele Omron bloeddrukmeters. Hieronder zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen uitgelicht:

  • Flexibel Ontwerp: Aanpasbaar aan verschillende bovenarmomtrekken voor een nauwkeurige meting.
  • Hoog Comfort: De zachte materialen verminderen het ongemak dat vaak geassocieerd wordt met bloeddrukmetingen.
  • Compatibiliteit: Geschikt voor diverse Omron modellen, waaronder M2 Basic, M2, en M3 (2020 en 2015-2019 modellen).
  • Gebruiksgemak: Eenvoudig aan te sluiten met de bijgeleverde manchetpluggen, waardoor het wisselen tussen apparaten moeiteloos verloopt.
  • Exclusiviteit: Specifiek ontworpen voor gebruik met niet-‘Comfort’ apparaten en niet geschikt voor modellen met Intelli wrap manchet.

Technische Specificaties

De technische eigenschappen van de Omron CL2 large manchet omvatten een flexibele bouw, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan gebruikers. Het pakket bevat een manchet geschikt voor bovenarmomtrekken van 32 tot 42 cm, een aansluitslang, en twee manchetpluggen voor een eenvoudige integratie met compatibele bloeddrukmeters.

Toepassingen

Deze manchet is ontworpen voor gebruik thuis of in een professionele zorgomgeving, waar regelmatige monitoring van de bloeddruk nodig is. Het is een essentieel hulpmiddel voor individuen met een grotere bovenarmomtrek, die vaak moeite hebben met het vinden van geschikte manchetten voor nauwkeurige bloeddrukmetingen.

Recent bekeken