Zoeken
Nobacutis zalfgazen steriel 5 x 5 cm, 10 stuks
Artikel nr: 1012265
Merk: Nobamed

Nobacutis zalfgazen steriel 5 x 5 cm, 10 stuks

€ 2,73 € 2,50
Nobacutis zalfgazen steriel 5 x 5 cm, 10 stuks
Nobacutis zalfgazen steriel 5 x 5 cm, 10 stuks
€ 2,73 € 2,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Nobamed
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1012265
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Nobacutis zalfgazen zijn steriele, niet-gemediceerde wondverbanden, ontworpen om wondzorg te verbeteren door middel van een pijnvrije verbandwissel. Deze 5 cm x 5 cm gazen zijn geïmpregneerd met vaselinum album, wat zorgt voor een vochtige wondomgeving zonder aan de wond te kleven, waardoor de verandering van verband atraumatisch en minder pijnlijk wordt.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Nobamed
Referentienummer
780105
Kleur
Transparant
Materiaal
Non-woven, Polyester, Viscose, Zalf
Afmeting
5 x 5 cm
Verpakkingstype
Pak
Toepassing
Therapeutisch
Probleem
Brandwonden, Oppervlakkige wonden, Schaafwonden, Snijwonden
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Particulier, Latexvrij
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Huidtype
Alle huidtypen
Soort
Verbandmiddelen
Omschrijving

Nobacutis zalfgazen bieden een optimale oplossing voor de behandeling van wonden die een vochtige omgeving vereisen om genezing te bevorderen. Deze gazen zijn individueel verpakt en bestaan uit een bindmiddelvrij draagmateriaal, doordrenkt met vaselinum album, een hydrofobe en niet-sensibiliserende stof.

Voordelen en Toepassing

Deze zalfgazen zijn speciaal ontworpen om de genezing te versnellen en het comfort van de patiënt te verhogen. De vezelstructuur van het gaas zorgt voor ongehinderde afvoer van secreties, terwijl de wond vochtig blijft. Dit maakt het verwisselen van het verband pijnloos en vermindert de kans op trauma aan de wond. De Nobacutis zalfgazen moeten dagelijks worden verwisseld.

  • Atraumatische Verbandwissel: Dankzij de unieke impregnatie met vaselinum album blijft het verband niet aan de wond kleven, wat essentieel is voor pijnlijke of delicate wonden.
  • Steriel en Veilig: Elk gaas is steriel verpakt om kruisbesmetting te voorkomen en voldoet aan de medische normen voor sterilisatie (DIN EN ISO 11137).
  • Specifieke Indicaties: Geschikt voor wonden met lage tot matige exsudatie. Niet gebruiken op diepe, gekloofde wonden of wonden met holtes of fistels.
  • Afmeting: 5 x 5 cm is geschikt voor kleinere wonden.

Verpakking en Opslag

De primaire verpakking bestaat uit een PET-film, met een secundaire verpakking van aluminium-gecoat papier om de steriliteit te garanderen. Tertiaire en kwartaire verpakkingen zijn gemaakt van cellulose, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en stevige bescherming tijdens transport en opslag. Bewaar deze producten horizontaal in een droge en stofvrije omgeving, beschermd tegen direct zonlicht.

Recent bekeken