Zoeken
Heine Mini 3000 Oftalmoscoop
Artikel nr: 0125120
Merk: Heine

Heine Mini 3000 Oftalmoscoop

€ 201,22 € 166,30
Heine Mini 3000 Oftalmoscoop
Heine Mini 3000 Oftalmoscoop
€ 201,22 € 166,30
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0125120
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine Mini 3000 Oftalmoscoop is een compacte en effectieve diagnostische tool, ontworpen voor het grondig onderzoeken van het interieur van het oog. Ideaal voor oogartsen en algemene artsen, deze oftalmoscoop combineert gebruiksgemak, draagbaarheid en nauwkeurige visualisatie, waardoor het een essentieel instrument is voor oogonderzoeken.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
D-001.71.120
Kleur
Zwart
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Heine
Certificering
CE-gecertificeerd
Toepassing
Diagnostisch
Verpakkingstype
Stuk
Uitvoering
Batterij
Geschiktheid
Herbruikbaar, Professioneel
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

De Heine Mini 3000 Oftalmoscoop is een waardevol instrument in de medische uitrusting, bedoeld voor de gedetailleerde inspectie van het netvlies en andere interne structuren van het oog. Dit instrument is bijzonder handig voor het diagnosticeren van een scala aan oogaandoeningen.

  • Hoogwaardige Optiek: De oftalmoscoop biedt heldere, scherpe beelden van het interne oog, essentieel voor nauwkeurige diagnostiek. Vergroting en verkleining van de lens: -20 D to +20 D.
  • Compact en Draagbaar Ontwerp: Het kleine formaat en het lichtgewicht ontwerp maken de Heine Mini 3000 gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, ideaal voor artsen die op verschillende locaties werken. Shock-proof, robuust en glipt niet weg.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudige bediening en handige functies zorgen voor gemakkelijk gebruik, zelfs voor medisch personeel zonder uitgebreide oftalmoscopische training.
  • Duurzame Constructie: Gebouwd met robuuste materialen, is deze oftalmoscoop ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbaar te functioneren, zelfs in veeleisende medische omgevingen.
  • Veelzijdige Toepassing: Geschikt voor patiënten van alle leeftijden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel gespecialiseerde oogheelkundige praktijken als algemene medische praktijken.

Gebruiksaanwijzing: Activeer het licht van de oftalmoscoop en pas de focus aan indien nodig. Bekijk het interieur van het oog door de lens van de oftalmoscoop, waarbij u let op details van het netvlies, de optische zenuw en andere structuren. Na gebruik, reinig en desinfecteer het apparaat volgens de aanbevolen protocollen. Schakel de Mini 3000 uit door de schakelaar te gebruiken, of hem terug te plaatsen in de borstzak, waarbij de clip zorgt voor automatische uitschakeling.

De Heine Mini 3000 Oftalmoscoop is een ideale keuze voor medische professionals die een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en draagbaar instrument nodig hebben voor het uitvoeren van grondige oogonderzoeken.


Specificaties van de Mini 3000 Oftalmoscoop:

  • XHL Xenon Halogeen Technologie. Geconcentreerd wit licht voor perfecte verlichting en een gedetailleerd beeld.
  • Inclusief Vervangbare AA batterijen
Recent bekeken