Zoeken
Medi-Test Nitriet, 50 teststrips
Artikel nr: 0620055

Medi-Test Nitriet, 50 teststrips

€ 9,79 € 8,09
Medi-Test Nitriet, 50 teststrips
Medi-Test Nitriet, 50 teststrips
€ 9,79 € 8,09
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620055
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Medi-Test Nitriet, verpakt per 50 teststrips, is een snelle en betrouwbare manier om de aanwezigheid van nitriet in urine te detecteren, wat een indicatie kan zijn van een urineweginfectie (UTI). Deze gebruiksvriendelijke teststrips bieden directe resultaten, waardoor ze ideaal zijn voor zowel thuisgebruik als professioneel medisch onderzoek.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Macherey-Nagel
Referentienummer
93006
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Medi-Test Nitriet teststrips zijn ontworpen om een snelle en nauwkeurige diagnose te bieden bij het opsporen van nitriet in urine, een veelvoorkomend teken van bacteriële urineweginfecties. Deze handige verpakking van 50 strips maakt het eenvoudig voor zowel zorgprofessionals als particulieren om urineweginfecties te monitoren en te beheren. De snelle detectiemethode verbetert de efficiëntie van de diagnose en de behandeling van UTI's.

Belangrijke Kenmerken

  • Snelle Detectie: Biedt resultaten binnen enkele seconden, waardoor onmiddellijke actie kan worden ondernomen bij de detectie van nitriet.
  • Eenvoudig in Gebruik: De test vereist geen speciale voorbereiding of apparatuur. Dompel de strip simpelweg onder in een verse urine sample en lees het resultaat af.
  • Betrouwbaar: Biedt een hoge mate van nauwkeurigheid in de detectie van nitriet, wat een belangrijke indicator is voor urineweginfecties.
  • Veelzijdig: Geschikt voor gebruik in zowel klinische omgevingen als voor thuismonitoring van patiënten met een risico op UTI's.

Toepassing en Gebruik

Om een test uit te voeren, verzamel een verse urine sample en dompel de teststrip kort onder. Verwijder de strip en wacht de aanbevolen tijd voordat u het resultaat afleest. Een verandering van kleur op de teststrip duidt op de aanwezigheid van nitriet. Raadpleeg bij een positief resultaat een zorgverlener voor verder onderzoek en behandeling.

Opslaginstructies

Bewaar de Medi-Test Nitriet teststrips op een droge plaats bij kamertemperatuur. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is om vochtigheid te voorkomen, wat de strips kan aantasten. Vermijd blootstelling aan direct zonlicht en hitte.

Recent bekeken