Zoeken
Heine Halogeen Reservelampje X-001.88.108
Artikel nr: 0140050
Merk: Heine

Heine Halogeen Reservelampje X-001.88.108

€ 24,14 € 19,95
Heine Halogeen Reservelampje X-001.88.108
Heine Halogeen Reservelampje X-001.88.108
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0140050
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Heine XHL, halogeen lampje is een hoogwaardige lichtbron ontworpen voor gebruik in diverse Heine medische instrumenten. Dit duurzame en betrouwbare halogeenlampje zorgt voor heldere en consistente verlichting, essentieel voor nauwkeurige medische onderzoeken en diagnoses.

Specificaties
Algemeen
Artikelnummer leverancier
X-001.88.108
Duurzaam
Nee
Merk/Fabrikant
Heine
Certificering
CE-gecertificeerd
Verpakkingstype
Stuk
Omschrijving

Het Heine Xenon Halogeen Lampje speelt een cruciale rol in de werking van de Mini 3000 Cliplamp. Het is een onmisbaar onderdeel voor zorgprofessionals die afhankelijk zijn van duidelijke en betrouwbare verlichting tijdens medische procedures.

  • Hoogwaardige Verlichting: Dit halogeenlampje biedt helder, wit licht, wat cruciaal is voor het gedetailleerd observeren van weefsels en structuren in het lichaam.
  • Lange Levensduur: De Heine XHL lampjes zijn bekend om hun lange levensduur, waardoor de noodzaak voor frequente vervanging wordt verminderd en de betrouwbaarheid in drukke medische omgevingen wordt verhoogd.
  • Eenvoudige Installatie: De lampjes zijn ontworpen voor een snelle en gemakkelijke vervanging, wat minimale onderbrekingen tijdens klinische procedures garandeert.
  • Optimale Prestatie: Het zorgt voor een consistente lichtintensiteit en kleurtemperatuur, wat essentieel is voor de nauwkeurigheid van patiëntbeoordelingen.

Gebruiksaanwijzing: Om het lampje te vervangen, schakelt u het instrument uit en verwijdert u het oude lampje volgens de instructies van de fabrikant. Plaats vervolgens het nieuwe Heine XHL lampje. Zorg ervoor dat het lampje stevig op zijn plaats zit alvorens het instrument weer te gebruiken.

Deze Xenon Halogeen lamp is geschikt voor de Heine medische instrumenten. Op het oude lampje kunt u ook de 108 vinden? Dan is dit de juiste vervanging! De Mini 3000 Cliplamp gebruikt dit lampje.

Recent bekeken