Zoeken
Heine K180 Otoscoop met USB handvat
Artikel nr: 18127388
Merk: Heine

Heine K180 Otoscoop met USB handvat

€ 458,83 € 379,20
Heine K180 Otoscoop met USB handvat
Heine K180 Otoscoop met USB handvat
€ 458,83 € 379,20
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Heine
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 18127388
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Heine K180 F.O. otoscoop met 3,5V USB handvat is een hoogwaardig diagnostisch instrument voor oor onderzoeken. Deze set combineert de geavanceerde K180 F.O. otoscoopkop met een betrouwbaar 3,5V handvat, wat zorgt voor heldere visualisaties en gebruiksgemak tijdens otoscopische procedures.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Heine
Referentienummer
B-181.27.388
Verpakkingstype
Doos
Toepassing
Diagnostisch
Probleem
Oorklachten
Uitvoering
Oplaadbaar
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Nee
Soort
Medische instrumenten
Omschrijving

Met een BETA 4 USB 3,5 V handvat inclusief Li-Ion accu, laadindicator en USB lader, in een zachte etui. 

De Heine K180 F.O. (Fiber Optic) otoscoop met 3,5V USB handvat is ontworpen voor medische professionals die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid nodig hebben in hun otologische onderzoeken. Deze combinatie biedt een superieure tool voor het inspecteren van het oorkanaal en het trommelvlies.

  • Geavanceerde Glasvezeloptiek: De K180 F.O. otoscoopkop gebruikt glasvezeloptiek voor heldere verbuiging van het licht, voor een vrij zicht van het oorkanaal, zonder obstructies of schaduwen.
  • Krachtige Verlichting: Uitgerust met een 3,5V halogeenlamp, biedt deze otoscoop heldere en gerichte verlichting, essentieel voor het gedetailleerd bekijken van oorstructuren in true-to-life kleuren.
  • Tympanisch onderzoek: De otoscoop heeft een Insufflatiepoort voor instrumentarium zodat het tympanisch vermogen kan worden getest.
  • Duurzaam en Ergonomisch USB handvat: Het 3,5V USB handvat is ontworpen voor comfort en duurzaamheid. Het is lichtgewicht en zorgt voor een betrouwbare stroomvoorziening en is gemakkelijk in gebruik en op te laden.
  • Hoge Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Beide componenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid in een drukke klinische omgeving. 
  • Veelzijdige Toepassing: Deze otoscoop is ideaal voor algemene praktijken, KNO-artsen en andere medische specialismen die regelmatig ooronderzoeken uitvoeren.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik de otoscoop voor het inspecteren van het oorkanaal en het trommelvlies. Na gebruik, schakel het apparaat uit en bewaar het op een droge plaats. Dit kan op de houder met USB kabel, als het apparaat volledig is opgeladen, schakelt het apparaat de oplaadfunctie uit en ziet u het indicatielampje continue branden. Het opladen wanneer u wilt gaat door de Li-Ion accu niét af van de levensduur van de accu!

De Heine K180 F.O. otoscoop met Beta4 USB handvat is een uitstekende keuze voor zorgverleners die op zoek zijn naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en effectieve otoscopische tool.

Inclusief zachte etui om alles in op te bergen en makkelijk mee te nemen. 
Draaibaar acryl kijkvenster met 3x vergroting ; betrouwbare test van tympanische mobiliteit

Het materiaal is van polycarbonaat kunststof en metaal waardoor de otoscoop robuust, slipvast en schokbestendig is. 

De otoscooptips Heine AllSpec passen op deze otoscoop, maar ook de Comed otoscooptips.


B-181.27.388

Recent bekeken