Zoeken
Incidin Foam 5 Liter
Artikel nr: 1012607
Merk: Ecolab

Incidin Foam 5 Liter

€ 72,54 € 59,95
Incidin Foam 5 Liter
Incidin Foam 5 Liter
€ 72,54 € 59,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Ecolab
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1012607
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Incidin Foam is een krachtig desinfectiemiddel in een handige 5-liter verpakking, speciaal ontwikkeld voor het grondig reinigen en desinfecteren van oppervlakken in medische en zorginstellingen. Deze gebruiksklare schuimformule biedt een effectieve bescherming tegen een breed spectrum aan micro-organismen, met een snelle werking en minimale impact op het milieu.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Ecolab
Referentienummer
1012607
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Incidin Foam is een hoogwaardig desinfectiemiddel, geleverd in een 5-liter verpakking, dat is ontworpen om aan de strenge hygiëne-eisen van medische en zorginstellingen te voldoen. Deze geavanceerde schuimformule is effectief tegen bacteriën, virussen en schimmels, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor het handhaven van een schone en veilige omgeving.

Voordelen en Eigenschappen

  • Brede Werking: Effectief tegen een uitgebreid spectrum aan micro-organismen, waaronder MRSA, VRE, en diverse virussen.
  • Gebruiksklaar Schuim: De schuimformule is direct toepasbaar op oppervlakken, wat een gemakkelijke en snelle desinfectie mogelijk maakt zonder voorafgaande verdunning.
  • Snelwerkend: Biedt een snelle desinfectie, essentieel voor omgevingen waar tijd kritiek is.
  • Milieuvriendelijk: Ontworpen met oog op duurzaamheid, minimaliseert de impact op het milieu zonder in te leveren op effectiviteit.

Technische Specificaties

Inhoud: 5 liter
Formule: Schuim
Toepassing: Oppervlaktedesinfectie
Werkingsspectrum: Bactericide, virucide, fungicide
Gebruik: Ziekenhuizen, klinieken, zorginstellingen

Toepassingsinstructies en Veiligheidsmaatregelen

Incidin Foam is gebruiksklaar en kan direct op de te desinfecteren oppervlakken worden aangebracht. Zorg ervoor dat alle oppervlakken volledig bedekt zijn en laat het middel inwerken volgens de aanbevolen contacttijd voor optimale effectiviteit. Draag geschikte beschermingsmiddelen tijdens het gebruik en zorg voor adequate ventilatie in behandelde ruimtes.

Recent bekeken