Zoeken
Water gedemineraliseerd 5L
Artikel nr: 1012610

Water gedemineraliseerd 5L

€ 7,73 € 6,39
Water gedemineraliseerd 5L
Water gedemineraliseerd 5L
€ 7,73 € 6,39
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 1012610
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Het gedemineraliseerde water van Remka, verpakt in een handige 5 liter container, is zorgvuldig gefilterd om alle zouten en mineralen te verwijderen, waardoor het een hoogwaardig en kosteneffectief alternatief biedt voor gedestilleerd water. Met zijn zeer lage PPM en een geleidbaarheid tussen de 5-8 μS, is dit product ideaal voor professioneel gebruik waar zuiver water essentieel is.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Orphi Farma
Referentienummer
139137
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Remka's gedemineraliseerde water is een essentiële grondstof voor vele professionele toepassingen, variërend van laboratoriumwerkzaamheden tot het vullen van batterijen en stoomstrijkijzers. Dit demi water is speciaal behandeld om zouten en andere mineralen te verwijderen, resulterend in water van zeer hoge kwaliteit met zeer lage PPM-waarden. De specifieke geleidbaarheid van 5-8 μS garandeert de puurheid en kwaliteit van het water.

Belangrijke Kenmerken

  • Hoge Zuiverheidsgraad: Remka's gedemineraliseerde water heeft een zeer lage PPM, wat aangeeft dat het vrijwel vrij is van onzuiverheden en mineralen.
  • Geleidbaarheid: Met gegarandeerde geleidbaarheidswaarden tussen de 5-8 μS, biedt dit product een betrouwbare indicator van zijn zuiverheid en kwaliteit.
  • Verschillende Toepassingen: Ideaal voor gebruik in een breed scala aan professionele instellingen, inclusief laboratoria, automotive, en elektronica.
  • Niet voor Consumptie: Door het ontbreken van mineralen en bacteriën kan langdurig gebruik een osmotisch effect hebben, dus adviseren we het water niet te consumeren en alleen professioneel te gebruiken.

Toepassingen en Gebruik

Gedemineraliseerd water van Remka is veelzijdig inzetbaar en essentieel voor toepassingen waarbij de aanwezigheid van mineralen en zouten ongewenst is. Het is uitermate geschikt voor het vullen van batterijen, gebruik in stoomstrijkijzers, koelsystemen, en als oplosmiddel in laboratoria. Het draagt bij aan een langere levensduur van apparatuur door het elimineren van kalkaanslag en andere afzettingen die kunnen ontstaan door leidingwater.

Recent bekeken