Zoeken
Venflon Safety Pro-S Infuusnaald Groen
Artikel nr: 711110-GR1

Venflon Safety Pro-S Infuusnaald Groen

€ 2,24 € 1,85
Venflon Safety Pro-S Infuusnaald Groen
Venflon Safety Pro-S Infuusnaald Groen
€ 2,24 € 1,85
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 711110-GR1
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

De BD Venflon Pro-S infuusnaald is een hoogwaardige intraveneuze katheter, ontworpen voor superieur patiëntcomfort en verbeterde veiligheid. Deze infuusnaald is ideaal voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie, en wordt veel gebruikt in ziekenhuizen en andere medische instellingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
BD Becton-Dickinson
Referentienummer
393227
Kleur
Groen
Materiaal
Polyurethaan
Verpakkingstype
Stuk
Toepassing
Therapeutisch
Geschiktheid
Voor eenmalig gebruik, Professioneel, Latexvrij
Uitvoering
Steriel
Certificering
CE-gecertificeerd
Duurzaam
Ja
Huidtype
Alle huidtypen
Naalddikte
18G
Soort
Medische wegwerpproducten
Productomschrijving

De BD Venflon Pro-Safety infuusnaald vertegenwoordigt de nieuwste innovatie in intraveneuze toegangstechnologie. Deze naald is speciaal ontworpen om het inbrengen te vergemakkelijken en het risico op complicaties zoals ader irritatie en flebitis te verminderen. De naald is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor deze zowel duurzaam als betrouwbaar is voor medisch gebruik.

Een sleutelkenmerk van de BD Venflon Pro-S is het geïntegreerde veiligheidssysteem, dat helpt om prikongevallen na gebruik te voorkomen. De naald wordt volledig beschermd bij het terugtrekken. Dit is vooral belangrijk in het kader van de veiligheid van zorgverleners. De naald heeft ook een soepel katheteroppervlak, dat bijdraagt aan een gemakkelijke en minder pijnlijke inbrenging.

Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerd veiligheidssysteem: Vermindert het risico op prikongevallen en bloedspatten door het geïntegreerde ventiel.
  • Soepel katheteroppervlak: Zorgt voor een gemakkelijkere inbrenging.
  • Hoogwaardige materialen: Bieden duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Optimaliseert intraveneuze toediening: Ideaal voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie via de IV-katheter.

Het is belangrijk om de BD Venflon Pro-S infuusnaald zorgvuldig te hanteren, volgens de aanbevolen procedures voor aseptische technieken. Na gebruik moet de naald veilig worden verwijderd en afgevoerd, waarbij het ingebouwde veiligheidssysteem wordt geactiveerd om het risico op naaldprikongevallen te minimaliseren. Bij juist gebruik is het infuus niet meer te voelen. Gebruik bij ongemak eventueel gaasjes om het infuussysteem wat op te tillen, zodat het minder strak staat.

De BD Venflon Pro-S infuusnaald is een essentiële tool in de moderne gezondheidszorg, die zowel de veiligheid van de patiënt als die van de zorgverlener bevordert. Het gebruiksgemak, gecombineerd met geavanceerde veiligheidsfuncties, maakt het een onmisbaar hulpmiddel in elke medische setting.

Recent bekeken