Zoeken
Ambu BlueSensor ECG elektrode P-00-S, 50 stuks
Artikel nr: 0610301

Ambu BlueSensor ECG elektrode P-00-S, 50 stuks

€ 23,90 € 19,75
Ambu BlueSensor ECG elektrode P-00-S, 50 stuks
Ambu BlueSensor ECG elektrode P-00-S, 50 stuks
€ 23,90 € 19,75
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0610301
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Ambu BlueSensor P-00-S ECG-elektrode zet de standaard voor pediatrische patiëntmonitoring door zijn geavanceerde ontwerp dat zorgt voor een optimale signaalontvangst en patiëntcomfort. Deze elektrode combineert de nieuwste technologieën in gel en hechting om zorgverleners te voorzien van nauwkeurige en betrouwbare resultaten bij de kleinste patiënten.

Specificaties
Algemeen
Referentienummer
33212
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

In de wereld van pediatrische zorg is de precisie en betrouwbaarheid van diagnostische hulpmiddelen van cruciaal belang. De Ambu BlueSensor P-00-S ECG-elektrode is specifiek ontworpen om aan deze behoeften te voldoen, met functies die zorgen voor uitstekende prestaties in elke monitoringssituatie.

Innovatieve kenmerken:

  • Pediatrische Ontwerp: Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van kinderen, biedt het een comfortabele pasvorm en minimaliseert het de kans op huidirritatie.
  • Hoogwaardige Wet Gel: Zorgt voor een snelle en effectieve verlaging van de huidimpedantie, wat resulteert in een helder en stabiel signaal vanaf het eerste moment van aanbrengen.
  • Veilige en Zachte Hechting: De dubbele ringlijm zorgt voor een betrouwbare bevestiging zonder onnodige stress voor de gevoelige huid.
  • Ag/AgCl Sensor: Garandeert een consistente en nauwkeurige signaaloverdracht voor de meest betrouwbare resultaten.

Toepassing en gebruik:

De Ambu BlueSensor P-00-S is de ideale keuze voor pediatrische patiënten in ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen waar betrouwbare ECG-monitoring essentieel is. De elektrode is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het een stressvrije ervaring voor zowel de patiënt als de zorgverlener biedt.

Recent bekeken