Zoeken
Mayotube Airway Guedel blauw = 00
Artikel nr: 435099-BL
Merk: Lifeguard

Mayotube Airway Guedel blauw = 00

€ 2,36 € 1,95
Mayotube Airway Guedel blauw = 00
Mayotube Airway Guedel blauw = 00
€ 2,36 € 1,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Lifeguard
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 435099-BL
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Mayotube Airway Guedel in blauw, maat 00, is een orofaryngeale luchtwegbuis, speciaal ontworpen voor zuigelingen. Deze buis biedt een veilige en effectieve manier om de luchtweg open te houden tijdens medische procedures, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor spoedeisende hulp en anesthesie bij zuigelingen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Lifeguard
Referentienummer
81158
Kleur
Blauw
Duurzaam
Nee
Maat
00
Productomschrijving

De Mayotube Airway Guedel in blauw, maat 00, is een kritiek medisch hulpmiddel gebruikt om een open luchtweg te verzekeren bij zuigelingen tijdens anesthesie, reanimatie of in andere situaties waarbij de luchtweg geblokkeerd kan raken.

  • Specifiek Ontwerp voor Zuigelingen: Maat 00 is speciaal aangepast voor zuigelingen, met een aangepaste lengte en diameter voor deze leeftijdsgroep.
  • Duurzaam Materiaal: Gemaakt van stevig, maar flexibel materiaal dat bestand is tegen bijten en knikken, wat zorgt voor een betrouwbare luchtwegondersteuning.
  • Veiligheidskenmerken: Voorzien van een afgerond uiteinde om beschadiging van de orale mucosa te voorkomen en een centrale kanaal om de ademhaling te vergemakkelijken.
  • Kleurcodering voor Snelle Identificatie: De blauwe kleur van maat 00 maakt snelle identificatie en selectie mogelijk in spoedeisende situaties.
  • Eenvoudig in Gebruik: Ontworpen voor snelle en gemakkelijke inbrenging, wat cruciaal is in noodsituaties.

De Mayotube Airway Guedel in blauw, maat 00, is een onmisbaar hulpmiddel in de pediatrische zorg en moet beschikbaar zijn in elke medische setting waar zuigelingen worden behandeld.

Recent bekeken