Zoeken
Contour Next teststrips 50 stuks
Artikel nr: 0620109
Merk: Ascensia

Contour Next teststrips 50 stuks

€ 25,62 € 23,50
Contour Next teststrips 50 stuks
Contour Next teststrips 50 stuks
€ 25,62 € 23,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Ascensia
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0620109
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Korte omschrijving

Contour Next teststrips, verpakt in een hoeveelheid van 50 stuks, zijn hoogwaardige bloedglucose teststrips ontworpen voor nauwkeurigheid en gebruiksgemak. Ze zijn compatibel met Contour Next bloedglucosemeters, waardoor ze een essentiële keuze zijn voor mensen met diabetes die hun bloedglucosewaarden regelmatig thuis willen monitoren.

Let op! Deze strips zijn niet geschikt voor de Contour TS meter.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Ascensia
Referentienummer
85527940
Duurzaam
Nee
Omschrijving

De Contour Next teststrips vormen de kern van een effectief diabetes managementplan. Deze teststrips zijn specifiek ontworpen voor gebruik met de Contour Next serie bloedglucosemeters, en staan bekend om hun uitzonderlijke nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. Verpakt per 50 stuks, bieden deze teststrips een betrouwbare oplossing voor dagelijkse bloedglucosemetingen. Ze zijn ontwikkeld om kleine bloedmonsters efficiënt te analyseren en snelle resultaten te leveren, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel zijn voor mensen met diabetes.

Kenmerken en Voordelen

  • Nauwkeurige Metingen: Biedt consistente en betrouwbare resultaten, wat cruciaal is voor het beheer van diabetes.
  • Gebruiksvriendelijk: Ontworpen voor eenvoudig gebruik, met minimale benodigde bloedmonsters, wat het testproces vereenvoudigt.
  • Snel Resultaat: Levert metingen binnen enkele seconden, waardoor gebruikers snel kunnen handelen op basis van hun bloedglucosewaarden.
  • Multi-Puls Technologie: Analyseert elk bloedmonster meerdere keren, waardoor de kans op fouten vermindert en de nauwkeurigheid toeneemt.
  • Flexibele Testopties: Biedt de mogelijkheid om bloedmonsters aan te brengen op zowel de top als de zijkant van de teststrip, voor extra gemak.

Toepassing en Gebruik

Om een bloedglucosemeting uit te voeren met de Contour Next teststrips, plaatst u eenvoudig een strip in uw Contour Next meter, brengt u een klein bloedmonster aan op de aangegeven plek op de strip, en wacht u enkele seconden op het resultaat. Deze efficiënte en gebruiksvriendelijke methode maakt het makkelijk om uw gezondheid te monitoren en uw diabetes effectief te beheren.

Recent bekeken