Zoeken
Welch Allyn LED reservelamp voor macroview otoscoop 06500-LED
Artikel nr: 0141004

Welch Allyn LED reservelamp voor macroview otoscoop 06500-LED

€ 118,96 € 98,31
Welch Allyn LED reservelamp voor macroview otoscoop 06500-LED
Welch Allyn LED reservelamp voor macroview otoscoop 06500-LED
€ 118,96 € 98,31
Voeg toe aan bestellijst
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 0141004
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Het Welch Allyn Reservelampje 06500-LED is een hoogwaardige vervangende LED-lamp ontworpen voor gebruik in specifieke Welch Allyn medische instrumenten. Dit energiezuinige lampje biedt heldere, consistente verlichting en heeft een lange levensduur, waardoor het een essentiële aanschaf is voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar betrouwbare en duurzame verlichtingsopties voor hun apparatuur.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Welch Allyn
Referentienummer
06500-LED
Duurzaam
Nee
Omschrijving

Het Welch Allyn Reservelampje 06500-LED vertegenwoordigt de nieuwste verlichtingstechnologie in de medische wereld, waarbij betrouwbaarheid en efficiëntie van cruciaal belang zijn. Dit LED-lampje is specifiek ontworpen om te passen in bepaalde Welch Allyn instrumenten, zoals otoscopen en oftalmoscopen, en biedt een superieure verlichtingskwaliteit vergeleken met traditionele lampjes. De overstap op LED-technologie verhoogt niet alleen de zichtbaarheid tijdens onderzoeken, maar vermindert ook de noodzaak voor frequente vervangingen.

Belangrijke Kenmerken

  • Hoogwaardige LED-Verlichting: Biedt heldere en consistente verlichting, essentieel voor nauwkeurige diagnoses.
  • Energiezuinig: LED-technologie verbruikt minder energie, wat de levensduur van zowel de lamp als het instrument verlengt.
  • Lange Levensduur: Ontworpen om duizenden uren mee te gaan, waardoor de noodzaak voor frequente vervangingen afneemt.
  • Compatibiliteit: Specifiek ontworpen voor gebruik in Welch Allyn medische instrumenten, waarborgt naadloze integratie en functionaliteit.

Toepassing en Gebruik

Dit reservelampje is ideaal voor zorgprofessionals die hun Welch Allyn instrumenten willen uitrusten met de meest betrouwbare en efficiënte verlichtingsopties. De installatie is eenvoudig en zorgt voor een onmiddellijke verbetering van de lichtkwaliteit, wat cruciaal is voor het uitvoeren van grondige patiëntonderzoeken. Door zijn lange levensduur en energie-efficiëntie is het een kosteneffectieve keuze voor elke medische praktijk.

Voorzorgsmaatregelen

Zorg ervoor dat het lampje compatibel is met uw specifieke Welch Allyn instrument voordat u tot aankoop overgaat. Volg de instructies van de fabrikant voor een veilige installatie om beschadiging van het lampje of het instrument te voorkomen. Het is aanbevolen om de lamp alleen te vervangen in een omgeving die vrij is van statische elektriciteit om de elektronische componenten te beschermen.

Recent bekeken