Zoeken
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 135 x 250 mm, 200 stuks
Artikel nr: 085614
Merk: Surgipack

Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 135 x 250 mm, 200 stuks

€ 24,14 € 19,95
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 135 x 250 mm, 200 stuks
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 135 x 250 mm, 200 stuks
€ 24,14 € 19,95
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Surgipack
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 085614
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken (135 x 250 mm) zijn ontworpen voor het veilig en efficiënt steriliseren van medische instrumenten. Deze zelfsluitende zakken zorgen voor een betrouwbare barrière tegen micro-organismen en bevatten indicatoren die de sterilisatiestatus aangeven. Ideaal voor gebruik in tandartspraktijken, medische klinieken en laboratoria, maken ze een essentieel onderdeel uit van de infectiepreventie strategie.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Surgipack
Referentienummer
70756
Afmeting
135 x 250 mm
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken zijn specifiek ontworpen om een hoge mate van steriliteit en veiligheid te bieden voor medische instrumenten. Met afmetingen van 135 x 250 mm zijn deze zakken geschikt voor een breed scala aan instrumenten. De zelfklevende sluiting elimineert de noodzaak voor extra sluitapparatuur, terwijl de ingebouwde sterilisatie-indicatoren direct visuele bevestiging bieden van een succesvolle sterilisatiecyclus.

Kenmerken en Voordelen

  • Zelfklevende Sluiting: Voor gemakkelijke en veilige sluiting zonder de behoefte aan hitte- of tapezegeling.
  • Sterilisatie-indicatoren: Duidelijke indicatie van sterilisatieproces succes, compatibel met stoom- en ethyleenoxide (EO) sterilisatiemethoden.
  • Barrière tegen Micro-organismen: Biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën, virussen en andere pathogenen na het sterilisatieproces.
  • Breed Toepasbaar: Geschikt voor een veelheid aan medische instrumenten in diverse gezondheidszorginstellingen.
  • Efficiënte Infectiepreventie: Een cruciaal onderdeel van infectie controle en preventiestrategieën in medische faciliteiten.

Toepassing en Gebruik

Om te gebruiken, plaats simpelweg het te steriliseren medische instrument in de zak, verwijder de beschermstrip van de zelfklevende sluiting en verzegel de zak. De zak is nu klaar om in een autoclaaf of EO sterilisator geplaatst te worden. Na sterilisatie zullen de indicatoren op de zak veranderen van kleur, wat aantoont dat het sterilisatieproces succesvol is voltooid.

Recent bekeken