Zoeken
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 90 x 230 mm, 200 stuks
Artikel nr: 085613
Merk: Surgipack

Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 90 x 230 mm, 200 stuks

€ 15,13 € 12,50
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 90 x 230 mm, 200 stuks
Surgipack Self-Seal Sterilisatiezakken 90 x 230 mm, 200 stuks
€ 15,13 € 12,50
Voeg toe aan bestellijst
Merk: Surgipack
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 085613
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De Surgipack Self-Seal zakken van 90 x 230 mm zijn ontworpen voor een veilige en hygiënische opslag van medische instrumenten en materialen. Verpakt in een set van 200 stuks, bieden deze zelfklevende zakken een betrouwbare bescherming tegen contaminatie, ideaal voor ziekenhuizen, klinieken, en laboratoria die streven naar hoogwaardige steriliteitsnormen.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
Surgipack
Referentienummer
085613
Afmeting
90 x 230 mm
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De Surgipack Self-Seal zakken, afmetingen 90 x 230 mm, vormen een essentiële component in de handhaving van steriliteit binnen medische en laboratoriumomgevingen. Deze praktische oplossing stelt zorgprofessionals in staat om snel en efficiënt instrumenten en materialen te verpakken, waarbij de zelfklevende sluiting zorgt voor een steriele barrière tegen externe contaminanten.

Kenmerken en Voordelen

  • Zelfklevende Sluiting: Garandeert een veilige verzegeling zonder de noodzaak voor extra sluitapparatuur, waardoor de integriteit van de inhoud behouden blijft.
  • Hygiënische Opslag: Biedt een effectieve bescherming tegen bacteriën, virussen, en andere pathogenen, essentieel voor het voorkomen van kruisbesmetting.
  • Gemak en Efficiëntie: De zakken zijn gebruiksklaar en vereisen minimale voorbereiding, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd sterilisatieproces.
  • Brede Toepasbaarheid: Geschikt voor een verscheidenheid aan medische instrumenten en materialen, van chirurgische tools tot laboratoriummonsters.

Technische Specificaties

Elke Surgipack Self-Seal zak heeft een afmeting van 90 x 230mm, gemaakt van duurzaam, transparant materiaal dat zichtbaarheid van de inhoud mogelijk maakt. De set bevat 200 individueel te gebruiken zakken, ontworpen om te voldoen aan de strenge hygiëne- en veiligheidseisen in medische omgevingen.

Gebruiksinstructies

Plaats de te steriliseren items in de zak, verwijder de beschermstrip van de zelfklevende sluiting, en verzegel de zak door de sluiting stevig aan te drukken. De zakken zijn nu klaar voor sterilisatie of directe opslag, afhankelijk van de vereisten van uw protocol.

Ideaal voor Zorginstellingen

De Surgipack Self-Seal zakken zijn een ideale keuze voor elke zorginstelling die prioriteit geeft aan de hoogste niveaus van hygiëne en patiëntveiligheid. Of het nu gaat om dagelijkse procedures of gespecialiseerde chirurgische ingrepen, deze zakken bieden een betrouwbare oplossing voor het behoud van steriliteit.

Recent bekeken