Zoeken
Nelaton katheter Ch 22, 30 stuks
Artikel nr: 710111-22
Merk: DCT

Nelaton katheter Ch 22, 30 stuks

€ 18,03 € 14,90
Nelaton katheter Ch 22, 30 stuks
Nelaton katheter Ch 22, 30 stuks
€ 18,03 € 14,90
Voeg toe aan bestellijst
Merk: DCT
Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor Remka
  • Uw specialist met +120 jaar ervaring
  • Altijd scherp geprijst
  • Uitstekende service en kwaliteit
Artikel nr: 710111-22
Speciaal voor u besteld
Levertijd gemiddeld 2-5 werkdagen
Korte omschrijving

De DCT Nelaton katheter Ch 22, verpakt per 30 stuks, biedt een hygiënische en praktische oplossing voor katheterisatiebehoeften. Met een lengte van 40 cm en kleurcodering voor gemakkelijke identificatie voldoen deze steriele katheters aan de GMP-richtlijnen en zijn ze ontworpen voor efficiënte opslag en gebruik.

Specificaties
Algemeen
Merk/Fabrikant
DCT
Referentienummer
F5 1309
Duurzaam
Nee
Productomschrijving

De DCT Nelaton katheters zijn specifiek ontworpen om zorgprofessionals te voorzien van een betrouwbare, hygiënische oplossing voor katheterisatie. Verpakt in blisters en een stapelbare doos, bieden deze katheters een praktische opslagoplossing die gemakkelijk te organiseren is.

Efficiënte Opslag en Steriliteit

Elke katheter is zorgvuldig verpakt in een steriele blisterverpakking, gegarandeerd door de naleving van GMP-richtlijnen. De stapelbare doos en het onderverdeelde, gelabelde stapelkarton zorgen voor verbeterde opslagmogelijkheden en toegankelijkheid in elke medische omgeving.

Kleurcodering voor Gemakkelijke Identificatie

De DCT Nelaton katheters zijn kleurgecodeerd, wat de identificatie van verschillende maten vereenvoudigt en zorgt voor een snelle en foutloze selectie tijdens medische procedures.

Wat Betekent CH?

De diameter van een katheter wordt uitgedrukt in Charrière (Ch), een maatstaf voor kleine diameters. Één Ch staat gelijk aan ⅓ mm, waardoor 1 mm gelijk is aan 3 Ch. De maat van de katheter die nodig is, wordt bepaald en voorgeschreven door een arts of verpleegkundige. Voor vrouwen is de meest gebruikte maat 12 Ch, terwijl voor mannen 14 Ch gangbaar is. De DCT Nelaton katheter Ch 22 is specifiek ontworpen voor situaties waarin een grotere diameter vereist is.

Wat is een Nelaton katheter?

Een Nelaton katheter is een rechte katheter met een afgeronde tip, ontworpen voor veilig en comfortabel gebruik. Deze type katheter is de meest gangbare en wordt universeel toegepast bij mannen, vrouwen, en kinderen. Kenmerkend voor zijn veelzijdigheid, faciliteert het eenmalige katheterisatie procedures, waarbij de afgeronde tip het inbrengen vergemakkelijkt en het risico op trauma aan de urethra minimaliseert. Zijn universele ontwerp en functionaliteit maken de Nelaton katheter een essentiële tool in zowel ziekenhuizen als thuiszorgsituaties voor het ledigen van de blaas op een hygiënische en effectieve wijze.

Steriliteit en Veiligheid

Deze katheters zijn steriel, waardoor het risico op infecties minimaal is. Met een lengte van 40 cm bieden ze veelzijdigheid voor verschillende patiënten en situaties. De productie volgens de strikte GMP-richtlijnen verzekert gebruikers van de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Voordelen en Eigenschappen

  • Steriel verpakt per 30 stuks, voor eenmalig gebruik
  • Stapelbare en gelabelde verpakking voor efficiënte opslag
  • Kleurcodering voor snelle maatidentificatie
  • Voldoet aan GMP-richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid
  • 40 cm lengte, geschikt voor een breed scala aan toepassingen
  • Ch 22 diameter, afgestemd op specifieke medische behoeften
Recent bekeken